Moda Model

Zara Pantolon Modelleri 2020

15.12.2019
979
Zara Pantolon Modelleri 2020

Zara hanımların severek kullandığı ve giyim üzerine oldukça şık modelleri içinde barındırması ile göz önünde olan bir marka. Farklı ürünler ve seçeneklerle hanımları adeta büyüleyen marka şimdi de Pantolon Modelleri dikkatleri çekiyor. Hem kumaş hem de kot pantolonlar farklı tasarımlarla ilgi çekici bir durumda. Farklı tasarımlara yer verilen ve daha çok renkli tasarımlara sahip olan kumaş pantolonlar ofis giyimi için oldukça hoş modelleri içinde barındırıyor. Hem renk seçenekleri hem de kesim şekilleri ile çok geniş bir yelpazeye sahiptir.

Zara Pantolon Modelleri, her yaştan hanıma hitap ediyor. Bilek boy ve havuç model kumaş pantolonlar bu sezonda çok moda. Diğer markalarda da bu modelleri görmek çok kolay olacaktır. Yine paça ya da kemer detaylarında farklı tasarımları bulunan modeller ilgi çekici oluyor. Bu modellerin kullanımında klasik kombinler olsa da spor kombinlere de yer verilir.

Kumaş pantolon modası 2019 sezonunda çok fazla tercih ediliyor. Renkli modeller arasında mavi, yeşil, turuncu gibi canlı renkler yer alıyor. Tasarımlar arasında çizgi detayları da çok seviliyor. Havuç pantolon modelleri dışında bol paça ya da İspanyol paça olarak nitelendirebileceğimiz modeller de çok şık kombinler yaratabilir.

Zara 2020 Pantolon Modası – Pantolon Modelleri

Farklı tasarımlara yer veren Zara, ekoseli modellerle 2019 sezonundan beri sık kullanılan bu kumaşı pantolonlarda kullanarak takım halinde ceket ve pantolon olarak şık tasarımlara yer veriyor. Kot modellerde ise mom jeans çok kullanılıyor. Genç hanımlar için sokak modasında uygun olan bu modeller çok sık kullanıldığı için kombin seçeneği de aslında çok fazladır.

Mom jeanler hem klasik hem de spor tarzda kullanılabilirler. Farklı modeller için bakıldığında streç pantolonlar hala çok popüler. Dar paça ve ekstra skinny Jean modelleri hanımların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Yaz aylarına girerken yırtık kotlar da son dönemin çok fazla kullanıldığı giyim ürünlerinden biridir. Hanımlar severek kombinlerinde bu modellere yer verir. Zara’da da çeşitli Jean modellerini bulmak ve denemek çok kolay.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.