Moda Model

Yüksek Topuklu Ayakkabı Modelleri 2020

16.03.2020
1.176
Yüksek Topuklu Ayakkabı Modelleri 2020

Topuklu ayakkabılar hiç kuşkusuz her kadının dolabında yer alan ayakkabı modelleri arasındadır. Kadınlar topuklu ayakkabı giydiklerinde kendilerini daha güzel, daha şık ve daha kadınsı hisseder. Hatta yapılan bazı araştırmalara göre de, erkeklere, topuklu ayakkabı giyen kadınların daha çekici geldiği tespit edilmiştir. Bu durum kadınların kendi hisleri ile de ilgili bir durum. Topuklu ayakkabı modellerinin topuk yükseklikleri çok farklı boyutlarda olabiliyor. Yüksek Topuklu Ayakkabı modellerine genellikle stiletto modellerinde yer alıyor.

Yüksek Topuklu Ayakkabı modellerinde farklı birçok tip var. İnce topuklar her zaman için en dikkat çekenler arasında yer alsa da kullanılmaya bir türlü cesaret edilemeyen modeller arasında yer alır. Bu nedenle de her zaman için korkulu gözlerle bakılır, korkularak incelenir ve yine korku dolu gözlerle geri bırakılır. Uzun ya da yüksek topuklu modelleri kullanabilmek için öncesinde orta seviyeli en azından 8 cm civarı topuğa sahip topuklu ayakkabıların denenmesinde fayda vardır. Bu tarz bir tecrübeye sahip olmadan direkt çok yüksek modeller denendiğinde aksilikler yaşanması çok olasıdır.

Yüksek topuklu modellerde ince topuk yerine il önce kalın topuklu ya da dolgu topukla başlayarak da kendimizi bu modellere alıştırmayı deneyebiliriz. Bu şekilde ayağın bu pozisyona alışması daha kolay olacaktır. Ayrıca sivri topuk ya da stiletto giyemeyen hanımlar için dolgu topuk olan ve yüksek olan modeller daha cazip ve uygun olacaktır.

Yüksek Topuk Kullanımı Nasıl Olmalıdır?

Kısa boylu hanımlar bazı durumlarda boylarının muzdaribliğine uğrayabilmektedir. Bu nedenle de yüksek topuklu ayakkabılardan sıklıkla kullanmaya çalışırlar. Birçok kıyafetin altına rahatlıkla giyilebilen dolgu topuklu ayakkabılar oldukça tarz modellerle kombinlenerek kullanılmaktadır. Son dönemlerde stilettoların sivri topuklu modelleri çok fazla kullanılmaktadır.

Farklı farklı kombinlerde kullanılabilen yüksek topuklu stilettolar gece elbiseleri ve abiyelerle çok fazla kullanılır. Özellikle düğün tarzında organizasyonlar için vazgeçilmez tamamlayıcılar arasında yer alıyor. Bu nedenle yüksek topuklu modellerde daha şaşaalı tasarımlara rastlayabilirsiniz. Bu da kullanım alanları ile bağlantılı olduğu için bu şekildedir. Son zamanların en çok tercih edilen ve son sezon ürünlerindeki farklılıkları görmek için aşağıda bulunan galerimizi inceleyebilirsiniz.

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.