Moda Model

Yeni Sezon Bot Modelleri 2020

21.12.2019
1.223
Yeni Sezon Bot Modelleri 2020

Sonbahar ve Kış sezonunda bot kullanmak daha kullanışlı oluyor. Özellikle yağmurlu havalarda kombinlerinizde bot kullanarak spor kombin oluşturabilirsiniz. Yeni sezon bot modelleri 2020 yılında biraz daha asi tarza sahip modellerden tercih ediliyor. Yeni sezonda siyah deri bot modellerini tercih ederek çok havalı kombinler oluşturabilirsiniz. Hanımlar yüksek tabanlı topuklu siyah deri bot modellerini tercih edebilirler. Özellikle bağcıklı siyah deri bot modellerini tercih ederek çok şık görünen kombinler oluşturabilirsiniz. Dekolteli bot modellerini tercih edebilirsiniz.

Siyah Bot Modelleri 2020

Kadın Yeni Sezon Bot Modelleri 2020

Kadın bot modelleri arasında asker postalına benzeyen bot modellerini tercih edebilirler. Özellikle sokak modasında bu tarz ayakkabı modelleri çok tercih ediliyor. Skinny kot pantolon modelleri ile asker postalı bot modellerini tercih edebilirsin. Yeni sezon bot modelleri 2020 yılında biraz daha topuklu modellerden oluşuyor. Özellikle kısa boylu hanımlar tarafından bu bot modelleri tercih edilebilir. Kısa elbiseler ile birlikte yüksek ve dolgu topuklu bot modellerini tercih edilebilinir. Yeni sezonda bağcıklı bot modelleri de çok tercih ediliyor.

Özellikle genç kızlar bağcıklı bot modellerini çok tercih ediyorlar. Özellikle siyah, haki yeşili ve bordo tonlarındaki bağcıklı bot modelleri okul kombinleri için oldukça uygun. Bağcıklı bot modelleri genellikle biraz daha uzun olduğu için dar pantolonlar ve taytlar ile birlikte kombinlenebilir. Yeni sezonda bileğe kadar gelen düz tabanlı bot modellerini tercih edebilirsin. Spor kombinler ile kısa lastikli bot modellerini tercih edebilirsin. Yeni sezonun trendlerinden birisi olan lastikli bot modellerini seçebilirsin.

Klasik Bot Modelleri 2020

Erkek Bot Modelleri 2020

Erkek bot modelleri biraz daha havalı tasarıma sahip bot modellerinden oluşuyor. Genellikle bağcıklı bot modelleri erkekler arasında çok tercih ediliyor. Siyah ve kahverengi tonlara sahip bot modelleri yerine biraz daha renkli botları tercih edebilirsiniz. Koyu yeşil tonlarına sahip botlar tercih edilerek farklı bir görünüm oluşturulabilir. Kısa boylu beyler yüksek tabanlı bot modellerini tercih edebilirler. Uzun boylu beyler düz tabanlı bot modelleri ile çok şık görünebilirler. Kadınlardaki lastik bot modelleri erkeklerde de bulunuyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.