Moda Model

Yazlık Sandalet Modelleri 2020

12.03.2020
1.403
Yazlık Sandalet Modelleri 2020

Sandalet Modelleri arasında birbirine çok benzeyen bir sürü model yanında aynı zamanda birbirinden farklı birçok model de bulunuyor. Bu nedenle farklı tasarımların olduğu topuklu ya da topuksuz birçok model, yaz aylarında hanımların beğenisine sunulmak üzere vitrinlere çıkıyor. Bu yaz ve ilkbahar gladyatör modele çok sık rastlamanız mümkün. Gladyatör modeller yaklaşık 80’li yıllardan beri kendi modasını koruyor. Bazı dönemlerde bu moda zirvede olurken bazen de en az tercih edilen modeller arasında girebiliyor. En çok kahve tonlarında ve deri olarak tercih edilen gladyatör modeller bu sene de yine aynı şekilde kahve ve deri olarak daha çok kullanılacak.

Sandalet Modelleri nde çeşit aslında birbirine benzer gibi dursa da çok farklı modeller var. Düz taban kalın bantlı sandaletler günlük çarşı, market ve Pazar tarzı yerlerde sizi hafifletecek rahatlığa sahip olan sandalet modellerindendir. Bu tarz ayakkabılarla sabahtan akşama kadar çarşı Pazar gezseniz dahi herhangi bir yorgunluk hissetmezsiniz. Kalın bant ayakkabılar yürüyüş ayakkabılarına en yakın rahatlıktaki sandalet modelidir. Bu nedenle her ya kesiminde bu tarz ayakkabılara rastlamanız olasıdır.

Sandalet Modası 2020

Gladyatör modeller yaklaşık 80’li yıllardan beri kendi modasını koruyor. Bazı dönemlerde bu moda zirvede olurken bazen de en az tercih edilen modeller arasında girebiliyor. En çok kahve tonlarında ve deri olarak tercih edilen gladyatör modeller bu sene de yine aynı şekilde kahve ve deri olarak daha çok kullanılacak. Günlük kombinlerinizde ise biraz daha kısa topuklu sandalet modellerini tercih edebilirsiniz.

Topuklu modeller son dönemde tek bant olarak karşımıza gelirken aynı zamanda dolgu topuk modeller de sıklıkla kullanılan modeller arasında yer alıyor. Bu modeller her zaman her kıyafetin altına kolaylıkla uyum sağladığı için rahat kombinlenebilme özelliği sayesinde sevilerek kullanılıyor. Düz tabanlar daha çok sahil şeridi ya da kumsal gibi alanlarda kullanmak için çok uygun ve bu tarz modellerde ise kahve rengi ya da taba gibi tonlar çok sık karşımıza geliyor. 2020 sezonunda da bu renklerle çok fazla karşılaşacağız.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.