Moda Model

Yazlık Abiye Modelleri 2020

21.03.2020
1.043
Yazlık Abiye Modelleri 2020

Yazlık Abiye elbiseler genellikle farklı renklerde ve farklı desenlerde karşımıza gelir. Genellikle kısa modellerin tercih edildiği ve bu nedenle de kısa modellerde çok fazla çeşit olduğu için sevilerek giyiliyor. Farklı tasarımlar da yine kısa elbiselerde çok gördüğümüz diğer bir durum diyebiliriz. Farklı tasarımlar demişken bu sezonda fırfır detayları yer alıyor. Fırfırlar eteklerde, kollarda ya da etek uçlarında yer alıyor. Bu nedenle uçuş uçuş olmasa da en azından farklı bir hava katılan modeller olarak karşımızda duracaktır.

Yeni sezon Yazlık Abiye modellerinde renkler dışında pırıltı da ön planda olacak. Payetli modeller, simli kumaşlar ve pul detayları çok fazla kullanılacak. Bu nedenle yine yazın 2020 enerjisi hanımların peşini bırakmayacak, bizden söylemesi. Parlaklık ışıltı ve tüm bunların yanında fırfırlar, hepsi kulağa çok karışık gelmiyormuş gibi bir de püskül detayları devreye giriyor. Evet doğru okudunuz bir de püsküller var. Bu modellere de yine kısa abiye elbiselerde sıklıkla rastlanacak.

Uzun modellerde yaz aylarında genellikle şifon ya da tül gibi uçuş uçuş olan modeller kullanılır. Bu nedenle de yaz ayları için daha ferah ve uygun modeller olduklarını söylemek doğru olur. Etek kısımlarında ya da kol kısımlarında yer verilen tül detayları uçuş uçuş bir hava yaratacak. Yaz aylarında gideceğiniz davet ya da düğünlerde bu modelleri çok büyük bir rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Yaz Aylarında Pırıltı Modası

Abiye modellerde yer alan pırıltılı ve parlak tasarımlar sadece abiye elbiselerde değil tamamlamak için kullanacağınız birçok parçada yer alıyor. Bunun en basiti ayakkabılar. Ayakkabılarda da simli modeller yaz aylarında dikkatleri üzerine toplayan modeller arasında yer alıyor.

Stilettolar olmazsa olmaz tamamlayıcılar arasında yer alır. Bazı modellerde parlak renkler görmek çok kolay olduğu gibi payetli ve simli modellere ayakkabılarda ve özellikle de stilettolarda da rastlamak çok kolaydır. Bu şekilde sade düz renk ya da soft renklerdeki abiye elbiselerinizi tamamlamanız daha kolay oalcaktır. Hem kıyafetinize ışıltı katmış hem de gayet şık bir kombine imza atmış olacaksınız. Galeriyi İnceleyin

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.