Moda Model

Yaz Abiye Modelleri 2020

16.02.2020
953
Yaz Abiye Modelleri 2020

Düğün mevsimini açmış bulunmaktayız. Sıcak havalarda ağır ve işlemeli abiye giymek oldukça zor. Bu nedenle daha hafif ve havalı elbiseler tercih edebilirsiniz. Uzun boya sahipseniz uzun ve sade elbiseleri tercih edebilirsiniz. Uzun elbiselerle her zaman şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Özellikle vücudu saran elbise modelleri tam sizin için olabilir. Eğer fazla kilolarınız varsa biraz daha esnek kumaşa sahip olan elbiseleri tercih edebilirsiniz. Elbiseyle yakaladığınız sade havayı parıltılı çanta, ayakkabı ve aksesuarlarla tamamlayabilirsiniz. Yaz abiye modelleri 2020 yılında oldukça canlı ve hareketli parçalardan oluşuyor.

Uzun Abiye Modelleri

Koyu renkli sade bir elbiseye sahipseniz koyu makyajlardan uzak durmalısınız. Sade ve doğal renklerdeki makyajı tercih etmelisiniz. Böylelikle elbiseyi ön plana çıkarabilirsiniz. Koyu elbiseler yerine yazın canlılığını yansıtan renklerdeki elbiselerden faydalanabilirsiniz. 2020 yazının en gözde renkleri canlı yeşiller ve kırmızı tonları. Canlı renkteki elbiseleri boyunuza göre uzun ya da kısa olarak seçebilirsiniz. Elbise canlı renkte olunca daha metalik renklerdeki ayakkabıları ya da çantaları kullanabilirsiniz. Eğer cesur elbise arıyorsanız bu renklere mutlaka bakmalısınız.

İşlemeli Abiye Modelleri

Yaz Abiye Modelleri 2020

İşlemeli kıyafetler bu sene oldukça moda. İşlemelerden abiye modelleri de nasibini almış. 2020 yılında işlemeli abiye modellerini çokça göreceğiz. Eğer düğün sahibi yakınınızsa kesinlikle bu model elbiseleri tercih etmelisiniz. Kır düğünü gibi açık hava düğünlerinde de işlemeli elbiseleri tercih edebilirsiniz. İşlemeli elbiseler doğal bir görünüm elde etmenizi sağlar. Çok fazla makyaj ya da aksesuar gerektirmez. Elbisenizin rengine uygun sade bir stiletto ayakkabı ile kolayca kombinleyebilirsiniz. Elbisenin işlemelerini ortaya çıkaracak sade tercih etmelisiniz. Ancak bu elbiseyi giydiğinizde dikkatli olmalısınız. Elbiseniz etrafa takılabilir.

Çiçek desenli elbise modelleri yaz düğünlerinin olmazsa olmazı. Özellikle pastel renklerde olan bu elbiseler esmer tene sahip hanımlarda oldukça güzel görünüyor. Eğer düğünde beyaz bir elbise giymek istiyorsanız çiçek desenli bir elbise tercih edebilirsiniz. Bu elbise modelleri ile istediğiniz tonlarda makyaj yapabilirsiniz. Çiçek desenlerini ortaya çıkaracak aksesuar ve ayakkabı kullanabilirsiniz. Eğer düğünde daha maskülen bir görünüm oluşturmak istiyorsanız uzun tulumları tercih edebilirsiniz. Böylelikle düğünde daha kolay hareket edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.