Moda Model

Tunik Modelleri 2020

28.02.2019
523
Tunik Modelleri 2020

Tunik Modelleri fermuarlı, yarım düğmeli, belden bağlamalı ve kemerli olarak ön planda. En beğenilen ve tercih edilen modeller arasında ise hakim yaka modeller var. Renklerin ön planda oluşu dışında omuz kısımlarında küçük detaylara yer verilen modeller de tesettür modasında tercih edilen modeller arasında. Aynı zamanda hem kapalı bayanların hem de kapalı olmayan bayanların kullandığı bir giysidir. Bu sene tuniklerde ekose, kaz ayağı, geometrik desen, geometrik kesim, nakışlı desenler çok moda olduğu gibi, pudra, petrol, mint yeşili, saks, vizon, somon ve buz mavisi gibi renkler oldukça ön planda.

Tunik Modelleri bu seneki modellerin en dikkat çekici özelliklerinden biri de tuniklerin bedene göre biraz daha bol tasarlanmış olmasıdır. Gömlek tunik modelleri de bahar ayları için dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Bu sene gömlek tunikler hem yaz hem de kış sezonunda kullanılıyor.  Keten ve bu tarz bazı ince kumaşlar yazın ferah tutmaya yardımcı olur. Bu nedenle çok sık tercih edilir. Düz renkler arasında en çok tercih edilen beyazdır. Beyaz dışında mavi, sarı ve hardal tonları da bu sezon için çok fazla kullanılacak renklerden olacak.

2020 Tunik Modası

Tunikler genel anlamda rahat kıyafetler olduğu için kombinlenmesi de bir o kadar rahat ve kolaydır. Bu anlamda hanımlar kombin yapmakta hiç zorlanmazlar. Yarasa kol, asimetrik kesim, fırfırlı modeller gibi birçok çeşit salaş tunik modeli vardır. İnce kumaşlardan yapılan ve bol olan tunikler sıkça tercih edilir.

Tunikler arasında salaş modeller kapalı hanımların da gözde modeller arasında yer alır. Bol ve rahat olması ise onları daha da kullanılır bir hale getirmektedir. Tunik zaten bol olacağından ve hatları kapatacağından, dar kesim kumaş pantolon ile de kullanılabilir. Yaz mevsimi için uygun kumaşlardan tercih yapıldığında terleme gibi sorunların önüne de geçilmiş olur. Daha çok ince keten pantolon ya da keten etekler ile kombin yapılsa da dar kesim pantolonlar da hoş durur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.