Moda Model

Trençkot Kombinleri 2020

21.12.2019
844
Trençkot Kombinleri 2020

Sonbahar – Kış döneminde biraz daha rahat spor görünmek için trençkot modellerini tercih edebilirsin. Özellikle çalışan hanımlar için oldukça kullanışlı olan bu modelleri spor kombinlerinizde tercih edebilirsiniz. Trençkot kombinleri 2020 sezonunda biraz daha renkli modellerden oluşuyor. Bej renkli klasik trençkot modellerinin yerine haki ya da pudra pembesi trençkot modellerini tercih edebilirsin. Özellikle spor kombin oluşturmak için bu renkte trençkot modellerini tercih edebilirsin. Kot pantolonlar ile bu trençkot modelleri birbiri ile kombinlendiğinde çok yakışıyor.

Spor Trençkot Modelleri 2020

Trençkot Kombin Önerileri

Kemerden bağlamalı trençkot modellerini tercih edebilirsiniz. Şık görünmek için bu modeller çok tercih ediliyor. Özellikle rüzgarlı havalarda önünüzü kapatmak için tercih edebilirsiniz. Trençkot kombinleri 2020 sezonunda biraz daha renkli modellerden oluşuyor. Özellikle yaz sezonundan Sonbahara geçişte beyaz kombin yaptığınızda haki renkli trençkot modellerini tercih edebilirsin. Siyah kombin oluşturduğunuzda bej renkli trençkot modellerini tercih edebilirsin. Kombinini topuklu ayakkabı ile tamamlayarak çok daha şık görünen bir kombin oluşturabilirsin. İşe giderken siyah kombinler oluşturabilirsin.

Camel rengindeki uzun trençkot modellerini tercih ederek çok daha şık görünebilirsiniz. Özellikle ofis kombininde bu renkteki bir trençkot modelini kullanabilirsin. Siyah pantolon beyaz renkli tişört ile oluşturduğunuz kombinlerin dışında mavi gömlekli ofis kombinlerinde de bu trençkot modelini tercih edebilirsin. Pudra pembesini trençkot modelleri siyah ya da mavi kot pantolon tercih ettiğinizde kullanabilirsin. Açık krem renkli trençkot modellerini tercih ederek biraz daha spor kombinler tasarlayabilirsin. Beyaz spor ayakkabı ile kombininizi tamamlayabilirsin. Yaza geçişte de tişörtlerin altına trençkot modelleri tercih edebilirsin.

Trençkot Kombin Önerileri 2020

Tesettür Trençkot Kombinleri 2020

Tesettürlü hanımlar da trençkot modellerini tercih ederek çok şık kombinler oluşturabilirler. Yeni sezonda biraz daha renkli trençkotları tercih edebilirsin. Mavi ya da haki yeşili trençkot modellerini tercih ederek çok daha modern görünebilirsiniz. Özellikle bol paçalı açık renkli kot pantolon modelleri ile çok daha şık görünebilirsin. Özellikle uzun çizmeler ile çok daha şık görünebilirsiniz. Spor kombinlerde bu tür küçük detaylar çok daha şık görünebilirsin. Tesettürlü hanımlar bot modellerini tercih ediyorlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.