Moda Model

Tığ İşi Yemeni Oyaları 2020

19.02.2020
3.547
Tığ İşi Yemeni Oyaları 2020

Tığ işi oya modelleri eskiden beri süre gelen geleneklerimizin bir parçasıdır. Tığ oyaları genellikle tülbent kenarında tercih edilse de havlu kenarında da kullanılabilir. Tığ ile çeşitli desenlerde ve modellerde oyalar çıkarılabilmektedir. Tığ işi yemeni oyaları 2020 yılında tekrar moda olmaya başladı. Tığ işi oyalarda çok kolay ve pratik modeller yer almaktadır. Tığ işi çeyiz modelleri genellikle çeyiz hazırlığındaki kızlar tarafından tercih ediliyor. Tığ işi oyalar çoğunlukla yemeni, tülbent gibi baş örtülerinde tercih ediliyor.

Tığ İşi Yemeni Oyaları 2020

Özellikle çeyiz hazırlığındaki kızlar tarafından tercih edilen tığ işi oya modelleri yapımı çok kolaydır. Tığ teknikleri öğrenildikten sonra çok kolay bir şekilde kendi modellerinizi tasarlayabilirsiniz. Bu sene moda olan modeller arasında boncuklu tığ işi oyalar var. Boncuklu modeller genellikle değişik desenlerde ve modellerde olabilirler. Yazmanın rengine göre boncuk kullanılmalıdır. Tığ ile kolayca işlenebilecek olan yemeni oyaları çok çeşitli desenlerde olabilirler. Boncuklu yemeni oyaları genellikle genç kızların çeyizinde kullanılırken tercih ediliyor.

Her zaman moda olacak olan desen ise çiçekli modeller. Çiçek desenli modeller bu sene genellikle 2 ya da daha fazla renk birleştirilerek oluşturuluyor. Özellikle papatya modeli bu sene en popüler olan modeller arasında. Çiçek desenli oya modellerinin ortasında küçük bir işleme ile çok güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. Çiçek desenli oya işlemelerinin ortasında boncuk ya da pul da kullanılabilir. Böylelikle daha gerçek bir çiçek görünümü yakalayabilirsiniz. Çiçek desenli oyalarda da kenarı yeşil işlemeler çembere uygun bir renkte yapılmalıdır.

Lahana model tıp işi oya modelleri de bu sene oldukça popüler. Üst üste örülerek oluşturulan bu model oldukça şık bir görünüm sağlamaktadır. Bu tığ işi model biraz daha tecrübe gerektiren bir modeldir. Kelebek modelleri de bu sene moda olan tığ işi yemeni modellerinden birisi. Kelebek modeli tığ işi diğer modellere çıkarması kolay olan modellerdendir. Tığ işi oya öğrenmeye yeni başlayanlar için oldukça önerilen bir modeldir. Tığ işi yemeni oyaları 2020 örnekleri oldukça şık ve güzel görünen modellerdir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.