Moda Model

The North Face Mont Modelleri 2020

12.02.2019
798
The North Face Mont Modelleri 2020

Mont Modelleri farklı modelleri ile 2020 sezonunda farklı modellerle ön plana geliyor. Bu nedenle sıklıkla arklı desen ve modeller üretilmeye devam eder. Hem hanımlar hem de beyler için oldukça şık modellerin bulunduğu mont modellerinde aynı zamanda çocuklar için de modelleri içinde bulunuyor. En kullanışlı modellerin 2020 sezonunda sizlerle buluşmak için hazır durumda. Aslında birçok internet mağazasından ulaşabileceğiniz North Face mont modellerini incelemeden geçmemelisiniz.

Mont modellerinde en çok dikkatleri çeken 4 mevsim kullanıma açık olan modeller oluyor. Bu şekilde hem fazla yer kaplamamış hem de ne giysem derdini ortadan kaldırmış oluyor bu montlar. Farklı tasarımları ve aynı zamanda unisex modelleri ile birçok kullanıcının şimdiden ilgisini çekmeye başladı bile. Değişken hava koşullarına uyum sağlayıp ilkbahar, yaz, kış ve sonbaharda rahatlıkla tercih edilebilecek modellere 3 in 1 adı veriliyor.

3 in 1 mont modelleri daha çok spor tarzda giyinen kişilere hitap ediyor dersek yanılmayız. Spor kombinlerinizi bu şekilde kolaylıkla tamamlayabilir ve şık bir tarz yaratabilirsiniz. Bu şekilde kolaylıkla üstünüze alıp dışarı çıkabilirsiniz.

North Face 3 in 1 Mont Modelleri 2020

Şimdi asıl soru 3 in 1 montlar tüm hava şartlarına nasıl uyum sağlar? North Face 3 in 1 montlar adını 3 farklı şekilde giyilebilmelerinden alır. Çünkü bu türdeki montları dilerseniz yağmurluk, dilerseniz polar ya da isterseniz dışta yağmurluk içte polar olmak üzere her ikisini bir fermuarla birleştirip mont olarak giyebilirsiniz. 3-in-1 Montların dış katmanları su geçirmez yağmurluk olarak üretilir, iç katmanları ise genellikle polar kumaştan üretilir ancak softshell veya kaz tüyü olan modelleri de mevcuttur ve gerektiğinde daha soğuk havalarda orta katman olarak da giyilebilirler.

Klasik mont ya da kabanların aksine 3-in-1 montlar birden farklı şekilde kullanılıp, arzu edilirse 2 ayrı mont olarak giyilebilir. Tüm bu avantajlara ilaveten bu tür montlar ayrıca ekonomiktir. Kar, yağmur ve rüzgar benzeri hava olaylarına karşı tam bir koruma sağlamak için kapüşon da bulunmaktadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.