Moda Model

Tesettür Tunik Modelleri 2020

02.09.2019
1.161
Tesettür Tunik Modelleri 2020

Tesettür giyimde en çok kullanılan parçaların birisi de tunikler. Hem günlük giyimde hem de özel günlerde tunik modellerini tercih ederek çok daha şık ve modern görünen kombinler oluşturabilirsiniz. Tesettür tunik modelleri 2020 sezonunda biraz daha modaya uygun parçalardan oluşuyor. Çalışan hanımlar biraz daha gömlek gibi görünen tunik modellerini tercih edebilirler. Özellikle bebe mavisi kumaştan yapılan tunik modelleri ile çok daha şık ve modern görünen bir kombin oluşturabilirsiniz. Altına siyah boru paça bir pantolon ile çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Tesettür Tunik Kombinleri 2020

Tesettür Tunik Kombin Önerileri 2020

Yeni sezonda en çok tercih edilecek renklerden birisi de pudra pembesi. Hemen her renk ile rahatlıkla kombinlenebilen bu tunikten edinmenizi tavsiye ediyorum. Özellikle siyah kombinlerde çok tercih edilen pudra pembesi tunikler ile çok şık görünebilirsiniz. Çalışan hanımlar için bu renkteki tunik modelleri joker görevi görecektir. Tesettür tunik modelleri arasından takımları da tercih edebilirsiniz. Mürdüm rengindeki takım tunik modelleri bu sezon oldukça popüler. Bu kombini bej rengi babet ayakkabılar ile birlikte kombinleyebilirsiniz.

Yeni sezonda yaz aylarında beyaz tunik modellerini tercih edebilirsiniz. Sade spor bir görünüm için tuniğinizi mom jeans ve beyaz spor ayakkabılar ile birlikte kombinleyebilirsiniz. Eşarp olarak da bebe mavisi tonlarında bir eşarp bağlayarak kombininizi tamamlayabilirsiniz. Uzun boylu hanımlar diz altına kadar gelen uzun tunik modellerini tercih edebilirler. Bu tunik modelleri sivri topuklu stiletto ayakkabılar ile birlikte kombinlendiğinde çok iddialı bir görünüm oluşuyor. Tuniğinizin üzerinde herhangi bir işleme yoksa büyük kolyeleri takabilirsiniz.

Renkli Tesettür Tunik Modelleri 2020

Gömlek Tunik Modelleri 2020

Gömlek tunikler de bu sezonun en çok tercih edilenlerinden. Özellikle çalışan hanımlar tarafından çok tercih edilen bu tunik modeli ile çok şık görünebilirsiniz. Gömlek tesettür tunik modelleri 2020 siyah kumaş ya da kot pantolonlar tarafından tercih edilebilir. Kısa boylu hanımlar uzun çizgileri bulunan tesettür gömlek modellerini tercih edebilirler. Bu tunik modellerini beyaz pantolon ile birlikte kombinleyebilirsiniz. Kot gömlek tunik modelleri de günlük kullanım için oldukça uygun tunik modelleri arasında.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.