Moda Model

Tankini Modelleri 2020

08.02.2020
935
Tankini Modelleri 2020

Tankini Modelleri 2020 sezonunda birçok yede karşımıza çıkıyor. Tankiniler son zamanda çok fazla yayılmaya ve birçok kadın tarafından tercih edilmeye başlandı. Bu nedenle de yaz zamanlarını tankinilerle rahatça geçirmek mümkündür. İnce askılı ve şort şeklinde mayo olarak kullanılabilen tankiniler bazı hanımların sıkça tercih ettiği modeller arasındadır. Bu şekilde her bedene ve her vücut tipine uygun model bulmak mümkün hale gelir. Ayrıca çok kullanışlı ve rahattır.

Tankini Modelleri 2020 yılında diğer senelere göre daha fazla çıkış yakaladı. Bu nedenle farklı modellere ve renk seçeneklerine de yer vermeye başladı. Tankini modelleri küçük göğüslü hanımların daha çok tercih ettiği modellerden olup üst kısmı büstiyer olarak adlandırılır. Her ne kadar büstiyer olsa da karın bölgesinin her zaman kapalı olduğu modeller ön plandadır. Bu büstiyerlerin farklı model ve çeşitleri vardır. Tankini modelleri arasında farklı desenleri olan ve püsküllü modeller çok dikkat çekiyor. 2020 sezonunda bu modeller tankinilerin ön plana çıkmasını sağlayan modellerdir.

Tankini ve Mayokini Arasındaki Farklar

Mayokini plajlarda sıklıkla tercih edilen ve son zamanlarda herkesin severek giydiği modeller arasında yer alıyor. Mayokiniler vücudun daha zayıf ve formda görünmesine yardımcı olan modellerdir. Bu anlamda kusur kapatmaya da yönelik modeller arasında yer alır. Tankini, genellikle göğüsler küçük olan ve bel oyuntusu olmayan kadınların tercih ettiği modellerdir. Kusurları ve fazla kiloları gizlemesi nedeniyle mayokiniden daha farklıdır. Mayokiniler, tankini kadar kapalı değil ve bikini kadar açık olmamasıyla da, rahat olmayı ve kadınsı görünmeyi de sağlar. Mayokini giymek biraz cesaret işidir. Fiziksel olarak kusurları kapatsa da doğru model seçilmediği sürece kusurları daha da çok belli hale getirebilir. Bu nedenle de doğru modelin seçilmesi çok önemlidir. Bu nedenle en uygun ve doğru model seçilmelidir ki mayokini amacına ulaşabilsin. Tankiniler de bu durum çok fazla söz konusu değildir. Tankiniler iki parça halinde oldukları için aslında bikini gibi düşünülebilir. Alt kısım şort halinde olup en azından selülitleri kapatabilecek durumdadır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.