Moda Model

Siyah Uzun Abiye Modelleri 2020

12.09.2019
1.879
Siyah Uzun Abiye Modelleri 2020

Özel davet ve etkinliklerde hanımlar adeta şıklık yarışına giriyor. Yeni sezonda uzun boylu hanımlar siyah uzun abiyeleri tercih edebilirler. Siyah uzun abiye modelleri 2020 sezonunda daha sade ve modern görünen elbiselerden oluşuyor. Özellikle düşük kollu siyah uzun abiye modelleri düğün ve nişan gibi etkinliklerde tercih edilebilir. Hafif pileli elbise modelleri şık görünmek için tercih edilebilir. Bu elbiseyi tamamlamak için gümüş rengi çanta ve takı modellerini tercih edebilirsiniz. Zarif bir görüntüye kavuşmak için saçlarınızı balerin topuzu yaptırabilirsiniz.

Siyah Prenses Abiye Elbise Modelleri 2020

Siyah Abiye Elbise Modelleri 2020

Kilolu hanımlar da siyah abiye elbiseleri tercih ederek fazla kilolarını gizleyebilirler. Özellikle geniş A kesime sahip elbise modelleri basen ve kalça kısmındaki fazlalığı kapamak için ideal. Bel kısmında hafif dekolteler bulunan siyah uzun abiye modelleri 2020 sezon ürünleri için oldukça uygun. Bu elbiseleri siyah stiletto topuklu ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz. Saçlarınız kısa ise açık bir şekilde bırakarak çok şık ve modern bir görünüm sağlayabilirsiniz. Takı olarak dikkat çekici görüneceğiniz modelleri tercih edebilirsiniz.

Sonbahar – Kış sezonunda yarım kollu siyah abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Prenses kesime sahip önü kapalı yarım kollu elbiseleri takılarınız ile dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Saçlarınızı ense kısmında topuz yaptırabilir inci işlemeli kolye ve küpelerinizi takabilirsiniz. Mezuniyet gecesi için de siyah abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Askılı ve dekolteli modelleri tercih ederek çok daha şık ve modern görünebilirsiniz. Ayakkabı olarak açık renkli bej tonlarındaki sandalet topuklu ayakkabıları tercih edebilirsiniz.

Kabarık Siyah Abiye Elbise Modelleri 2020

Dekolteli Siyah Uzun Abiye Modelleri 2020

Son dönemlerde dekolteli abiye elbiseler çok tercih ediliyor. Bacak kısmı yırtmaçlı abiye elbise modellerini tercih ederek çok zarif görünebilirsiniz. Bacak kısmında dekolte bulunduğu için saçlarınızı dağınık topuz yaptırabilir ya da açık bırakabilirsiniz. Son dönemlerde sırt kısmı dekolteli abiye elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Askılı derin göğüs dekoltesi bulunan modellerde de balık elbise modelleri çok tercih ediliyor. Uzun ve belirgin hatlara sahip hanımlar bu elbiseyi tercih edebilirler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.