Moda Model

Siyah Abiye Modelleri 2020

26.05.2020
625
Siyah Abiye Modelleri 2020

Siyah Abiye modellerinin her zaman bir ağırlığı ve ayrı bir şıklığı vardır. Bu nedenle her alana kullanıma uygundur. Farklı modellerin yer alması ile bu rengin daha çok kullanılmaya başlandığını görebiliriz. Farklı şekillerde göze hitap eden modellerin olması siyahı daha da cezbedici bir model haline getiriyor. Farklı birçok modelin artık siyah rengini görmek mümkündür. Bu durum da ilgileri toplamaya etken diyebiliriz.

Siyah Abiye elbiselerde püsküllü modeller 2020 trendleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda siyah abiyelerde kısa modeller daha çok tercih ediliyor. Uzun modellerde ise dekolte ön plana geliyor. Bordo Abiye modelleri arasında dekolteli modeller her alanda dekolteye kapıyı aralıyor. Ancak sırt ve göğüs dekoltesi 2020 sezonunda çok sık rastlanacak modeller arasında diyebiliriz. Straplez elbise modelleri de yine siyah modellerde daha sıklıkla görebileceğimiz detaylar arasında yer alıyor.

Elbise tasarımlarında öne çıkan diğer bir durum da daha çok tek askılı modellerde göze çarpan işleme ve süslemeler örnek verilebilir. Çift askılı modellerde ise kollardan gelen askılar modelin daha çok straplez görüntüsüne kavuşmasına neden olmaktadır.

Siyah Abiyelerde Kombin Nasıl Olmalıdır?

Siyah abiyeler boğucu gibi düşünülse de aslında çok kolaylıkla her alanda kullanılabilirler. Bunu ise kullanılan törene ya da gidilen yere göre kombinlemek mümkündür. Peki bu nasıl olur? Tabi ki bu sorunun cevabı çok basit. İlk olarak kullanılan aksesuarlarla bunu yapabilirsiniz. Tercih ettiğiniz küpe, kolye ve bileklik gibi aksesuarların modellerine göre gidilecek yere kombinler yapılabilir.

Siyah elbiselerde kullanılan aksesuarlar ya da detaylar arasında tüller de sıklıkla yer alır. Bu detay genellikle kol ya da etek kısımlarında çok fazla kullanılır. Kış aylarında tercih edilen siyah abiye elbiselerde şifon tül detayları kollarda çok sık görülür. Bu nedenle kış aylarının vazgeçilmezi olarak şifon ve tül detaylı elbiseleri göstermemiz mümkündür. Çok sık olmasa da bazı şifon detayları etek kısımlarda da yer alır. Aynı zamanda eteklerin uç kısımlarında da bu tarz detaylara rastlamak kış aylarında da yaz aylarında da mümkündür.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.