Moda Model

Sandalet Modası 2020

16.02.2020
1.122
Sandalet Modası 2020

Yaz mevsiminin çok sıcak geçmesinden dolayı kapalı ayakkabılar yerine sandalet tercih ediliyor. Pek çok mağazada pek çok modeline ulaşabileceğiniz sandalet modellerinin en moda olanlarını derledik. Sandaletler her kıyafet ve her tarza hitap ettiği için kolayca kendinize uydurabilirsiniz. Sandalet modası 2020 yaz ayında oldukça renkli. Beyaz, krem ve kırmızı tonları sandaletlerde oldukça moda. Sandalet modeli olarak kalın bantlı, gladyatör ve kemerli modeller öne çıkıyor. Konfor ve şıklığı bir arada sunan sandaletler için oldukça farklı kombin önerilerimiz var.

 

Kalın topuklu ve tek bantlı sandaletler özellikle gençlerin ilgisini çekiyor. Kot pantolon, renkli elbiseler ile bu ayakkabılar oldukça güzel görünüyorlar. Her giyim tarzına uygun olan bu sandalet modeli oldukça zarif bir görünüm sergilemenizi sağlıyor. Eğer topuklu ayakkabılardan hoşlanmıyorsanız düz taban sandalet modellerini tercih edebilirsiniz. Farklı renklerde kalın bantları olan sandaleti tercih edebilirsiniz. Bu modellerin parlak renkte olanları daha çok tercih ediliyor. Bu ayakkabı modelleri her yaştan bayan tarafından tercih ediliyor.

Renkli Sandalet Modelleri

Sandalet Modası 2020

Gladyatör sandalet modelleri birkaç senedir markalar tarafından çok farklı modellerde üretiliyor. Her gün giymek için ya da özel bir gece için bu model sandaletleri tercih edebilirsiniz. Klasik bağcıklı gladyatör sandaletler gömlek elbiseler, spor elbiseler ile oldukça şık bir görünüm sağlar. Topuklu gladyatör sandaletler ile yazlık uzun elbiseleri kombinleyebilirsiniz. Gladyatör sandalet ayakkabıların süet modelleri günlük kullanım için oldukça uygundur. Kot pantolon altına bu model ayakkabıları giyerek oldukça şık görünebilirsiniz. Süet çaprazlı uzun sandalet ayakkabıları ile eteklerinizi kombinleyebilirsiniz.

Topuklu Sandalet Modelleri

Dizden yüksek sandaletler fermuar yapısını genellikle bacağın arka kısmında bulundururlar. Fermuarın arka kısımda bulunması ayak topuğunuzu önemli ölçüde rahatlatır. Özellikle mini elbiseler ile oldukça şık bir görünüm sergileyen bu model oldukça moda. Kama sandalet ayakkabıları moda editörleri ve elitleri tarafından oldukça beğenilen bir ayakkabı. Topuklu olması nedeniyle hem günlük hem de özel geceler için kullanılabilir. Rahat olduğu için ayağınızda herhangi bir rahatsızlık hissi yaşatmaz. Sandalet modası 2020 yılında bu şekilde. Yüksek topuklar ve açık ayaklar bu sıcak yaz günlerinde kurtarıcınız olacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.