Moda Model

Renkli Sweatshirt Modelleri 2020

11.03.2019
466
Renkli Sweatshirt Modelleri 2020

Renkli Sweatshirt ler, 2020 sezonunun en çok sevilen modellerinden diyebiliriz. Sweatshirtler kullanım alanlarının çok olması ve aynı zamanda kullanım rahatlığının olması nedeni ile çok fazla tercih edilir. Özellikle gündelik yaşamda sokak stiline olan uyumu sayesinde sıklıkla kullanılır ve bu sayede 2020 sezonuna kadar hiç popülaritesi azalmadan geldi. Sokak modasında kullanılmaları ile gündeme geldikleri için daha çok gündelik yaşamda kullanılır.

Rahat bir kullanımı olan Renkli Sweatshirt ler aslında daha çok kış sezonunda ya da son bahar sezonunda karşımıza çıkar. Bu nedenle son dönemlerde havaların ısınmaya başlaması ve artık ilkbahar sezonuna giriş yapmamız ile birlikte sweatshirtlere yavaştan veda edilmeye başladı. Önümüzdeki hafta için bakılacak olursa havanın tekrardan biraz soğumaya başlayacağı göz önüne getirilerek henüz kaldırmak için erken diyebiliriz.

2020 enerjik bir sezon. Bu nedenle de rengarenk sweatshirtler asıl gelecek olan sonbaharda daha çok göreceğimiz kıyafetler arasında yer alıyor. Kombinlerken kullanılan parçalar arasında da mom jeans yer alıyor. Bu modeller de son dönemde çok sık karşımıza geliyor. Yine streç sar paça pantolonlar da sweatshirt kombinlerinde çok kullanılıyor.

2020 Sweatshirt Modası

Sweatshirtler arasında hem kapüşonlu hem de düz modeller yer alıyor. Kapüşonlu olanlar daha çok sokak modasına ve spor tarza hitap ediyor. Düz modeller de spor ama biraz daha kullanım alanlarında farklılıklar yaratılabilir. Örneğin kapüşonlu olmayan sweatler eteklerle daha kolay kombinlenebilir.

Kadın, erkek ya da çocuk fark etmeksizin sweatshirt modellerini kullanmak mümkündür. Bir sweatshirt, normal uzun kollu bir kazak  gibidir, fermuarlarlı modelleri ile açılabilir ve kapatılabilir. İşlevsel olarak bir üst parçadır ve bir kazak veya bir hırkadan çok büyük farkı yoktur. Ama kullanım açısından rahatlığı elbette bir hırkaya göre daha üstündür.

Günümüzde, tekstil teknolojilerinin en son gelişmeleri ile birlikte % 100 doğal pamuk iplikle üretilen ve ipeksi görünümünü uzun süre kaybetmeyen tasarımlar yer alıyor. Kumaşların bu şekilde yeni olarak kalması kullanım sürelerini arttırıyor. Bu nedenle iyi markalar diğer yerlere göre bir adım önde oluyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.