Moda Model

Pull & Bear Sweatshirt Modelleri 2020

01.03.2020
1.023
Pull & Bear Sweatshirt Modelleri 2020

Pull & Bear gençler arasında çok fazla tercih edilen ve sevilen markalar arasında yer alıyor. Bu nedenle daha çok belli yaş aralıklarındaki kişilere hitap ediyor diyebiliriz. Sweatshirt Modelleri ise birçok kişi tarafından çok fazla kullanılıyor. Farklı mevsimlerde kullanılabilen bu ürün kız erkek fark etmeksizin herkes tarafından kullanılır. Her ne kadar genç yaş grubuna hitap etse de orta yaşlı hanımlar ve beyler tarafından da sıklıkla tercih ediliyor.

Sweatshirt Modelleri arasında hem kapüşonlu hem de düz modeller yer alıyor. Kapüşonlu olanlar daha çok sokak modasına ve spor tarza hitap ediyor. Düz modeller de spor ama biraz daha kullanım alanlarında farklılıklar yaratılabilir. Örneğin kapüşonlu olmayan sweatler eteklerle daha kolay kombinlenebilir. Günümüzde, tekstil teknolojilerinin en son gelişmeleri ile birlikte % 100 doğal pamuk iplikle üretilen ve ipeksi görünümünü uzun süre kaybetmeyen tasarımlar yer alıyor. Kumaşların bu şekilde yeni olarak kalması kullanım sürelerini arttırıyor. Bu nedenle iyi markalar diğer yerlere göre bir adım önde oluyor.

Sweatshirt Modası 2020 Sezonu – Sweatshirt Modelleri

2020 enerjik bir sezon. Bu nedenle de rengarenk sweatshirtler asıl gelecek olan sonbaharda daha çok göreceğimiz kıyafetler arasında yer alıyor. Kombinlerken kullanılan parçalar arasında da mom jeans yer alıyor. Bu modeller de son dönemde çok sık karşımıza geliyor. Yine streç sar paça pantolonlar da sweatshirt kombinlerinde çok kullanılıyor.

Farklı modellerin ve renklerin yer alması ile çeşitlenen ve bu şekilde daha da dikkat çeken modelleri içinde barındıran sweatshirtler çok sık kullanılan sokak trendleri arasında yer alıyor. Rahatlıkları sebebi ile kullanımı çok yüksek. Bir sweatshirt, normal uzun kollu bir kazak  gibidir, fermuarlı modelleri ile açılabilir ve kapatılabilir. İşlevsel olarak bir üst parçadır ve bir kazak veya bir hırkadan çok büyük farkı yoktur. Ama kullanım açısından rahatlığı elbette bir hırkaya göre daha üstündür. Bazıları kalınlık bakımından kış aylarında çok fazla tercih edilir. Kapüşonlu modeller de yine kış aylarının vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Son Zamanların en sevilen modellerini galeri haline getirdik iyi eğlenceler;

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.