Moda Model

Prenses Gelinlik Modelleri 2020

Prenses Gelinlik Modelleri 2020

Prenses Gelinlik ler tam anlamı ile prenses gibi hissetmek isteyen gelin adayları için biçilmiş bir kaftandır. Gelinlik modelleri arasında da en çok bu modeller tercih edilir. Son dönemlerde balık modeller tercih edilmeye başlasa da prenses modeller yine hitler arasında yer alıyor. Fiziksel özellikler göz önüne alındığı zaman kum saati vücut tipine sahip hanımlar bu anlamda prenses model tercih ettiklerinde daha hoş bir görünüm yakalayacaklardır. İnce belli hanımlar için de aynı durum geçerlidir.

Prenses Gelinlik Modelleri gösterişi seven ve gerçekten düğünün en gösterişli hanımı olmayı hayal edenler için tavsiye edilir. Prenses etek kesimi olan kabarık model gelinlikler özellikle kalça bölgesini kamufle etmek isteyen gelin adaylarının kurtarıcısı olarak düşünülebilir. Bu nedenle de uygun bir model olarak prenses gelinlikler tercih edilmelidir.

Prenses model gelinlikler bazen A kesim modellerle karıştırılır. A kesim gelinlikler belden hemen kabarmadan daha düz aşağı iner. A kesim modeller prenses modellere nazaran daha kibar bir görüntüye sahiptir. Yine prenses modellere göre A kesimler daha kibar durur. Ancak şaşaa ve gösteriş seven gelin adayları için de en uygun model olarak prenses modeller önerilebilir.

Prenses Model Gelinlik Tercihi

Prenses modeller her zaman sıklıkla tercih edilen modeller arasında yer alır. Prenses modellerde tercih edilirken kuyruksuz ya da kuyruklu modeller de bulunur. Gösterişi çok fazla kullanmayı tercih eden hanımlar için uzun kuyruklar çok tercih edilir. Ancak bu tarz modelleri taşımak biraz zor ve meşakkatlidir. Bunun sebebi de kumaşın ağırlığıdır. Kuyruk modelleri uzun ve arkaya doğru uzanacak şekilde U kuyruk olarak isimlendirilen ve olabildiğince uzun tam kuyruk olarak isimlendirilir.

Prenses gelinlikler gösterişi seven ve gerçekten düğünün en gösterişli hanımı olmayı hayal edenler için tavsiye edilir. Prenses etek kesimi olan kabarık model gelinlikler özellikle kalça bölgesini kamufle etmek isteyen gelin adaylarının kurtarıcısıdır. Uzun boylu gelin adaylarının bacak boyları da uzun olduğu için, etek kesimine tam bel kısmından değil, bir parça daha aşağıdan başlayarak çözüm sağlanabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.