Moda Model

Pileli Etek Kombinleri 2020

29.12.2019
1.523
Pileli Etek Kombinleri 2020

Sıcak havalarda enerjik ve canlı görünmek için etek kombinleri vazgeçilmez. Özellikle Bahar aylarında tercih edilen pileli etekler ile çok şık görünebilirsiniz. Pileli etek kombinleri 2020 sezonunda biraz daha renkli modellerden oluşuyor. Kırmızı, sarı veya turuncu gibi renklerin pileli etek modellerini tercih ederek çok şık kombinler oluşturabilirsiniz. Pileli etek modelleri ile genellikle spor kombinler yapmak için tercih ediliyor. Özellikle açık renkli spor ayakkabılarla yapılan kombinler çok daha modern ve şık göründüğü için tercih ediliyor.

Pileli Etek Modelleri 2020

Pileli Etek Modelleri 2020

Yeni sezonda özellikle canlı renklerdeki pileli etek modelleri çok tercih ediliyor. Pudra pembesi tonlarındaki pileli etek modelleri çalışan hanımlar için ideal diyebilirim. Pudra rengi pileli etek kombinleri 2020 sezonunda açık renkli şifon gömleklerle tercih edilebilir. Kombininizi siyah rengi stiletto ayakkabı ve siyah renkli çantalarla birlikte tamamlayabilirsiniz. Zayıf hanımlar biraz daha toplu görünmek için üzerinde yatay çizgiler bulunan pileli etek modellerini tercih edebilirler. Yüksek belli pileli etek modelleri ile çok daha şık görünebilirsiniz.

Parlak kumaştan yapılan diz altı pileli etek modelleri de yeni sezonda sokak modasında çok kullanılıyor. Özellikle Sonbahar döneminde biraz daha canlanmak ve hareket kazanmak için bu etek modelini tercih edebilirsiniz. Uzun kollu crop bluzlerle birlikte yüksek belli etek modellerini tercih edebilirsiniz. Siyah uzun kollu croplarla birlikte kombinleyerek çok daha şık görünebilirsiniz. Yeni sezonda vintage görünen pileli etek modelleri de çok tercih ediliyor. Basma etek gibi görünen pileli etek modelleri ile çok şık görünebilirsin.

Uzun Pileli Etek Modelleri 2020

Tesettür Pileli Etek Kombinleri 2020

Tesettürlü hanımlar da biraz daha sade renklerden oluşan pileli etek modellerini tercih edebilirler. Yüksek belli pileli etek modelleri çok şık görünmenize yardımcı olacaktır. Ön kısmı düğmeli pileli etek modellerini tercih ederek spor kombinler oluşturabilirsiniz. Beyaz renkli spor ayakkabı modellerini tercih edebilirsiniz. Haki yeşili ve kemerli pileli etek modellerini tercih edebilirsiniz. Bu eteği krem rengi gömlek modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle toprak tonları ile kombin oluşturabilirsiniz. Şalınızı da haki yeşili renginde tercih edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.