Moda Model

Otantik Gömlek Modelleri 2020

08.09.2019
839
Otantik Gömlek Modelleri 2020

Yeni sezonda vintage giyim popülerliğini korumaya devam ediyor. Eskiden babaannelerimizin, anneannelerimizin giydiği kıyafetleri ve elbiseleri uzun zamandır giyiyoruz. Peki ya dedelerimizin gömleklerini giysek nasıl olurdu? Otantik gömlek modelleri 2020 sezonunda bu sorunun cevabını veriyor. Üzerinde etnik işlemeler bulunan ya da eski görünümlü gömlek modelleri yeni sezonda şık görünmek isteyen hanımlar tarafından tercih ediliyor. Özellikle çalışan hanımlar bu gömlek modellerine bir şans tanıyabilirler. Özellikle siyah pantolon ile birlikte bir kombin oluşturduğunuzda çok şık görüneceksiniz.

Kadın Otantik Gömlek Modelleri 2020

Otantik Gömlek Kombin Önerileri

Özel tasarımlı ve el işlemeli gömlek modelleri yeni sezonda şık görünmek isteyen hanımlar için idealdir. Yaz aylarında bu gömlek modellerini plajlarda giyebilir ya da kısa şortlarla birlikte kombinleyebilirsiniz. Otantik gömlek modelleri 2020 sezonunda biraz daha renkli parçaları tercih edebilirsiniz. Yeni sezonda modern görünmek isteyen hanımlar dantelli ve işlemeli modelleri tercih edebilirler. Şehirde bohem bir tarzla stil oluşturmak istiyorsanız bu gömlek modellerini tercih edebilirsiniz. Çalışan hanımlar beyaz renkli otantik gömlekleri kombinleyebilirler.

Yaz sokak modasına uyum sağlamak için sarı, yeşil ve pembe renkli otantik gömlekleri tercih edebilirsiniz. Ön kısmı bağcıklı gömlek modelleri çok tercih ediliyor. Kombininize spor şık bir görünüm kazandırmak için renkli gömlekleri siyah kot pantolon modellerini tercih edebilirsiniz. Üzerinde çiçek deseni bulunan gömlek modellerini tercih ederek çok daha enerjik görünebilirsiniz. Yeni sezonda özellikle babaanne gömleği gibi üzerinde karışık işlemeler bulunan gömlekleri tercih edebilirsiniz. Yeşil renkli desenli vintage gömlekler ile çok şık görünebilirsiniz.

Otantik Gömlek Kombin Önerileri 2020

Kadın Otantik Gömlek Modelleri 2020

Otantik koyu renkli gömlekler Sonbahar döneminde kombin oluşturmak için de uygun. Özellikle koyu renkli mavi kot pantolonlarla birlikte kombinleyebilirsiniz. Kombininizi kahverengi kemer ve botlarla tamamlayarak sonbahara uygun bir görünüm oluşturursunuz. Ön kısmı düğmeli bisiklet yaka otantik gömlek modelleri de şık görünmek için tercih edilebilir. Uzun tunik gibi olan modeller tayt ya da skinny pantolonlar ile birlikte kullanılabilir. Yeni sezonda dikkat çekici bir görünüm için turuncu ve kırmızı renklerini de tercih edebilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.