Moda Model

Otantik Gelinlik Modelleri 2020

Otantik Gelinlik Modelleri 2020

Gelin adayları artık kendi düğünlerinde farklı bir görünüm ve stil elde etmek istiyorlar. Otantik gelinlik modelleri 2020 sezonunda bohem ya da vintage tarzı yansıtacak gelinlik modellerini tercih edebilirsiniz. Abartıdan ve gösterişten uzak kalmak isteyen gelin adayları Helenistik gelinlik modellerini de deneyebilirler. Tek omuz askılı ve düz bir forma sahip olan bu gelinlikler özellikle yaz düğünlerinde tercih edilebilir. Romantik işlemelere sahip olan bu gelinlik modeli ile çok daha modern ve şık görünebilirsiniz.

Dantelli Gelinlik Modelleri 2020

Otantik Gelinlik Önerileri 2020

Nostaljik hava taşıyan gelinlik modelleri son dönemlerde çokça tercih ediliyor. Derin V yakalı sade otantik gelinlik modelleri 2020 sezonuna damgasını vuracak. Zayıf ve uzun boylu hanımlar hafif yarım kollu gelinlik modelleri ile çok zarif görünebilirler. Sade bir çiçek buketi ve örgülü topuz modeli ile görünümünüzü tamamlayabilirsiniz. Bu gelinlik modelleri ile birlikte uzun duvak modellerini tercih etmenizi tavsiye ederim. Şıklığınızı tamamlamak için uç kısmı dantel kaplamalı olan duvak modellerini tercih edebilirsiniz.

Düşük kollu gelinlikler de seksenlerin modasını yansıttığı için çok tercih ediliyor. Küçük göğüslü hanımlar bu modelin askılı modellerini tercih edebilirler. Ayrıca omuz kısmı enine olacak şekilde tüllerle hareketlendirilmiş olan gelinlik modeli ile de çok şık görünebilirsiniz. Bu gelinlik modeli saçlarını açık bırakmak isteyen hanımlar için ideal. Helenistik taç ile duvağınızı bağlayabilirsiniz. Enseden bağlanan uzun duvak modelleri bu gelinliğe çok yakışacak. Etek kısmı tüllü hafif kabarık olan modeller kilolu hanımların kalça kısmını kapatacaktır. Bu gelinlik ile çok sade ve hafif bir makyaj tercih etmelisin.

Vintage Gelinlik Modelleri

Otantik Gelinlik Modelleri 2020

Midi gelinlikler de vintage stili yansıttığı için çok tercih ediliyor. Özellikle kısa boylu hanımlar bu tarz gelinlik modellerini tercih edebilirler. Midi otantik gelinlik modelleri 2020 düğün sezonunda çok sık bir şekilde karşımıza çıkacak. Bu gelinlikler ile yandan takılan kısa duvak modellerini tercih edebilirsin. Ayakkabı olarak da krem ya da kırık beyaz rengi ayakkabı modellerini tercih edebilirsin. Stiletto ayakkabılar özel gününde şık görünmen için ideal olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.