Moda Model

Örgü Bebek Kazakları 2020

04.12.2018
1.756
Örgü Bebek Kazakları 2020

Soğuk kış günlerinde bizler çok üşürken bebeklerimiz bizlerden daha çok üşümekte ve çok çabuk hasta olmaktadırlar. Bebeklerimizin narin vücutlarını soğuktan, hastalıktan korumak için onları kış günlerinde kalın giydirmeli ve sıcak tutmalıyız. Bebek Kazakları ile giydirerek sıcak tutabileceğimiz bebeklerimiz için en güzel seçeneklerden birisi örgü kazaklardır. Kendi ellerimiz ile bebeklerimiz için özenle ördüğümüz örgü kazaklar oldukça sıcak tutmakla beraber bir o kadarda şık ve güzellerdir. İşte bu yazıda sizlere 2020’a uygun ve bebeklerimiz için hoş olabilecek ve giydirmek isteyebileceğiniz bazı güzel örgü kazak örneklerini sunuyoruz.

Birden çok farklı model ve seçenek bulabileceğiniz Bebek Kazaklar ında renklerin ön planda olduğu 3 veya 4 rengin kullanılarak yapıldığı çizgili kazaklar yapımları çok basit olmasının yanı sıra bebeklerinizin üzerinde oldukça güzel ve hoş durmaktadır. Ayrıca bu modeller yakaları düğmeli olarak bilinmekte ve bir yandan günümüz polo yaka tişörtlerinin örgü kazak versiyonu olarak durmaktadırlar.

Bebekler İçin Örgü Kazaklar

Böyle rengarenk bir seçimin yanında tek bir renk olan kazaklarda seçilmektedir. Tek renk kazaklarda örgünün şekli dikkat çekmektedir. Baston örgü kazaklar bu şekilde tek renk oluşları ama işlemeli örgüleri ile çok güzel durmaktadırlar.

Bebeklerinizin boyun bölgesini soğuktan korumak ve daha iyi bir şekilde sıcak tutmak için uygun görülebilecek bir örgü kazak modeli olarak şal yaka kazaklar bulunmaktadır. Diğer kazaklara göre farklı bir model olan duruşları ve sıcak tutmakta iyi olan yanları vardır. Genelde açık ton renklerde tek renk olarak mavi ve pembe olarak örülürler.

Bu şekilde sadece örgüye yönelik birkaç renkten oluşan örgü kazaklardan sıkılıp üstü güzel işlemeli kazakları da tercih edebilirsiniz. İşlemeli örgü kazaklarda basit tek renk ve genel tercih olarak beyaz yaptığınız kazağınızın üstüne farklı renklerde ipler, düğmelerle güzel işlemeler yaparak değişik kazaklar elde edebilirsiniz. Hem bu şekilde çok fazla renkli ve bebeğinizin seveceği işlemeler yaparak bebeğinizin sevdiği bir kazak yapmış olabilirsiniz.

Son önerimiz olarak ise akıllı ipten kazakları söyleyebiliriz. Farklı renk geçişleri ve hoş duruşları ile bizlerin bile giymek isteyebileceği çok güzel kazaklar ortaya çıkabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.