Moda Model

Ofis Kombinleri 2020

05.09.2019
1.774
Ofis Kombinleri 2020

Çalışan hanımların en büyük sorunlarından birisi yarın ne giyeceğini düşünmek. Ofis için kombin oluşturmak oldukça zorlu bir süreç. Kendi kişiliğinizi ve tarzınızı yaratan kıyafetler tercih etmeli aynı zamanda şirket politikasına da uyum sağlamalısınız. Ofis kombinleri 2020 sezonunda daha modern ve feminen görünümlerden oluşuyor. Kırmızı ve siyah rengin birlikte kullanıldığı modelleri çok göreceğiz. Bunun yanı sıra renkli kombinler de oluşturabilirsiniz. Özellikle sarı ve yeşil renkleri ile kombinler oluşturarak çok enerjik görünebilirsiniz.

Ofis Kombin Önerileri 2020

Ofis Kombin Önerileri 2020

Geçtiğimiz sezonun maskülen çizgileri ile feminen renkler ile bu sezonda bir araya geliyor. Pembe ve mor tonlarını yeni sezonda ofislerde görebiliriz. Özellikle takım elbise olarak lila ve mürdüm tonlarını tercih edebilirsiniz. Sonbahar – Kış sezonunda bu şekilde takım elbise kombinleri yapabilirsiniz. Ofis kombinleri 2020 sezonunda pantolon kullanılarak da tercih edilebilir. Renkli ya da desenli pantolonları sade kıyafetler ile birlikte kullanabilirsiniz. Kısa boylu hanımlar çizgi deseni bulunan pantolon modellerini tercih edebilirler. Topuklu ayakkabıyla birlikte boyunuzu olduğundan uzun gösterebilirsiniz.

Blazer ceket ile yapılan kombinler de çok tercih ediliyor. Renkli ve desenli eteklerin üzerine düz beyaz bir bluz giyerek siyah blazer ceketle birlikte kombinleyebilirsiniz. Genellikle Sonbahar sezonunda bu tür kombinler tercih edilse de İlkbahar döneminde de blazer ceket kombini yapabilirsiniz. Bol ve kısa paçalı pantolonlar da bu sezon çok sık tercih ediliyor. Bilek kısmından biraz daha yukarda kesilmiş olan pantolonları tercih edebilirsiniz. Açık sandalet topuklu ayakkabılar ile birlikte kombinlendiğinde bu pantolonlar çok kullanışlı oluyor.

Ofis Kombin Modelleri 2020

Spor Ofis Kombin Önerileri 2020

İşte zorunlu bir kıyafet kuralı yoksa biraz daha spor bir görünüm tercih edebilirsiniz. Ofis kombinleri 2020 sezonunda siyah kot pantolonlar çok tercih edilebilir. Yeni sezonda özellikle hafif bir şekilde taşlanmış olan kot pantolonları tercih edebilirsiniz. Kot pantolon ile birlikte pudra pembesi rengindeki gömleğinizi birlikte kombinleyerek çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Görünümünüzü beyaz spor ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. Özellikle İlkbahar – Yaz döneminde bu tür kombinler yaparak ofiste daha enerjik görünebilirsin.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.