Moda Model

Moncler Bere Modelleri 2020

13.02.2019
820
Moncler Bere Modelleri 2020

Kışın bizler için mont, kazak, atkı, bere gibi ürünlere sahip Moncler Bere Modeller oldukça kaliteli ve kalitesinin etkisi ile biraz pahalı ürünler üretmektedir. Berelerinde %100 el örgüsü ile olan üretimleri ve ürün kalitesini anlamak çokta zor değildir. Kış aylarında başımızı daha çok korumak ve sıcak tutmak için giydiğimiz berelerde rahatlık, kalite ve gerçekten güzel bir şekilde sıcak tutmasını isteriz. Moncler sadece bere değil tüm ürünlerinde bunları çok iyi sağlamaktadır ancak başta belirttiğimiz gibi fiyatları biraz pahalı gelebilir ama bunu gerçek kaliteye vererekten biraz olsun rahat edebilirsiniz.

Moncler Bere Modelleri nden bahsederken ne kadar pahalı olabilir demeyin ama gerçekten kaliteli malzemeler ve el örgüsü ile yapılan bu dünyaca ünlü markanın berelerin bunu hak ettiğinide unutmayın. İşte birkaç modelden bahsederek sizlere bereleri tanıtalım. Ribli Yün Bere; Ribli, örgü dokulu ve düz renk olarak olan bu modelin üstünde yumuşacık bir pomponu bulunmaktadır.

Tamamı %100 yün ve gayet sıcak tutmayı sağlayan, her koşulda giyilebilecek bir modeldir. Özellikle kayakçılar, dağa çıkanlar ve çok soğuk şartlarda kullananlar için oldukça kullanışlı olan bu bereler şehir şartlarında da gayet iyidir.

Moncler Bere Modası

Fuşya Logolu Yün Bere; %100 yünden yapılan ve el örgüsü olan bu bereler düz tek bir renk olarak üretilip öndeki marka logosu yerine logo şeritli bir şekilde marka adının yazmasından oluşmaktadır. Rahatlığı ve sıcaklığı ile ön plana çıkan bu model soğuk kış aylarında başınızı sıcak tutmak için en ideal tercihlerden biri olabilir.

Örgü Dokulu Yün Bere; Düz rengi ve örgü dokusu ile sade ve güzel bir görünüme sahip bu standart duruşlu bere tam olarak anneniz örmüşcesine rahat, kaliteli ve şık bir şekilde başınızdaki yerini alıyor. Her koşulda giyebileceğiniz ve severek takacağınız bu modeller ailenizdeki herkes için uygun herkese hitap eden bir modeldir.

Ekru Dokulu Yün Bere; Ribli, ekru dokulu, tek renkten yapılan ve %100 yünden olan bu el yapımı bereler her koşula ve herkese uygunluğu ile aradığınız modellerdendir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.