Moda Model

Mom Jean Modelleri 2020

19.02.2020
931
Mom Jean Modelleri 2020

2016’da çıkışıyla büyük tepki uyandıran ve ünlü isimlerin kullanmasıyla 2019 – 2020 moda kreasyonunda yerini kapan Mom Jean modelleri son aylarda oldukça konuşulur ve kullanılır hale geldi. Öncelikle konudan bir haber olanlar için Mom Jean modelinin formundan bahsedelim; Diz kısmından bileğe doğru bollaşan ve beli yüksek bel olan pantolonlar yani aslında isminden de anlaşıldığı gibi 80’lerin modası. Mom denmesinin sebebi de şimdiki annelerin o zamanlarda gençliğinde giydiği pantolon. Salaş ve günlük kullanımda oldukça tercih meselesi yapılabilir bir jean modeli diyebiliriz. Özellikle İngiliz ve Amerikan dizilerinde ve filmlerinde gördüğümüz bu jean modeli eskiyi anlatan dizilerin yaygınlaşması ile oldukça popüler hale geldi. Mom Jean Modelleri 2020 yılında oldukça evrildi ve 2020 modasında yerini garantiledi.

Nasıl kombinlenir bu meret ?

Evet cevabı oldukça aranan sorunun yanıtına gelecek olursak; Öncelikle başta bahsettiğimiz gibi jean kendine has bol bir yapıda; bu yapıyı bozmayacak şekilde üzerine giyeceğiniz dar beyaz tshirt sizi oldukça şık gösterecektir. Özellikle yaz aylarında alta doğru genişleyen tshirtleri seçerek tshirt’ü önden bağlayabilirsiniz. Aslında yapısı ve şekli gereğince kot pantolona her şey yakışıyor diyebiliriz. Fakat bilindiği gibi mom jean daha çok mavi ton renklerde kullanıldığı için üstünüze giyeceğiniz açık renkli kıyafetler sizi gayet şık bir görünüme büründürecektir.

Kilolu kadınlara üzücü haber bu kot sizin için değil. Mom jean kesimi itibari ile aslında zayıf kişileri bile kilolu göstermekte, o yüzden biraz balık etlilik durumunuz var ise kullanmanızı tavsiye etmiyoruz. Ama tabi ki denemek serbest, her vücut bir olmuyor.

Şık kullanım için taşlanmamış veya yırtık olmayan modelleri seçip üstünüze giyeceğiniz bol bir gömlek ve ayakkabı olarak seçeceğiniz şık bir stiletto ile kombininizi tamamlayabilirsiniz.
Günlük kullanım için ise beyaz airforce ve air max ile ayakkabı kısmını hallettikten sonra balıkçı yaka kazak veya beyaz düz bir tshirt ile gayet şık bir kombin yapabilirsiniz. Günlük kombinlerde daha çok sneaker ayakkabı giymenizi tavsiye ediyoruz.

2020’in Mom Jean Modelleri

Bu sene kış aylarında yüksek oranda kullanıcı bulan Mom Jean modelleri yazında popülaritesini kaybetmiyor. Yaz için farklı modeller sunan markalar kullanıcılar için oldukça geniş bir yelpaze sunuyor. Oluşturduğumuz galeride tüm modellerden bir kaç tane koymaya çalıştık, ayrıca albümde gördüğünüz kombinleri de deneyebilirsiniz.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.