Moda Model

Mevsimlik Mont Modelleri 2020

12.03.2020
436
Mevsimlik Mont Modelleri 2020

Mevsimlik Mont modelleri farklı kumaşlardan olan birçok modeli içinde barındırıyor. Bu daha çok ince modellerden oluşuyor. Çok fazla modelin olduğu mevsimlik montlar genellikle deri ceket, trençkot ve yağmurluk gibi ince modeli içinde barındırıyor. Bu modeller hanımların son dönemde en çok kullandığı modeller arasında yer alıyor. Farklı tasarımlara da yer verilmesi hanımların birçok zamanda farklı kombinlerle kullanmasına olanak sağlıyor. Bu nedenle nisan ayları da mevsimlik montların kullanım zamanı için en uygun zamanlardan bir. Yenilenen kreasyonlar son dönemde bu alanda farklı detaylarla karşımıza geldiği için çok tercih ediliyor.

Mevsimlik Mont lar kullanım alanlarında değişik renk ve detaylara sahip olacak şekilde tercih edilebilirler. Bu sezonun en önemli özelliği enerjik olmasıydı. Enerjik olması da canlı renkleri içinde bulundurması demek. Örneğin kırmızı trençkotlar 2020’da sık rastlanacak modeller arasında yer alıyor. Bu modelleri farklı zamanlarda farklı şekillerde kullanmak ise tamamen sizlerin kombinleme yeteneğine kalmış durumda. Trençkotlar biraz daha spor modeller oldukları için spor kombinlerde yer alması gerekir.

Mevsimlik Montların Kullanımı Nasıl Olur?

Deri montlar ve kadife ceketler de mevsimlik geçişlerde kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Bu modeller de etek, spor giyim en çok kullanılan kombinler arasında yer alıyor. Bu modeller farklı şekillerde de kombinleniyor. Bir de kot ceketler bu sezonun en çok kullanılanlardan birisidir.

Yağmurluk tarzı kumaşlar, mat veya parlak kalın kumaşlar, kadife ya da süet kumaşlar bu tarz kumaşlara örnek olarak gösterilebilir. Kısa ceketler için en moda renkler ise kırmızı, kahve, bej ve siyah. Tüm bunların yanında yakada tüy detayları da oldukça moda. Parlak kumaşlardan olan ve hırka gibi modellerle de kombinlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz. Boyfriend kot pantolonlarla kombinleyeceğiniz parlak kumaşlı ceketler parlaklığıyla da göz alıcı olmanızı sağlayacak.

Günümüzde kullanımı çok fazla olan uzun ve kuşaklı hırkalar havaların ısınması ile beraber tişörtlerin üzerine alınabilecek türden farklı renk ve kesim tarzları ile spor kombinlerinizde size eşlik edecek. Sokak stiline farklı hava katan siz olun!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.