Moda Model

Lif Modelleri 2020

19.02.2020
2.778
Lif Modelleri 2020

Lifler günlük hayatımızda önemli yer tutan parçalardan bir tanesidir. Geleneksel bir anlam taşıyan lifler her genç kızın çeyizinde mutlaka bulunur. Değişik desenlerde çeşitli lif modelleri görebilmek mümkündür. Bu sene en çok çiçek desenli, yuvarlak ve yıldız desenli lif modelleri moda. Tabii ki başka modellerde de lif çeşitleri bulunuyor. Lif modelleri 2020 galerisinden çeşitli lif desenlerine ulaşabilirsiniz. Liflerin banyoda kullanılması oldukça sağlıklıdır. Tamamen doğal malzemelerden yapıldığı için herhangi bir alerjiye neden olmaz.

Çiçekli ve Yıldız Desenli Lifler

Çiçek deseni en klasik lif desenlerinden birisidir. Çok çeşitli çiçek desenlerine ve modellerine ulaşmak mümkündür. Lif modelleri 2020 içerisinde küçük çiçek barındıran modelleri oldukça moda. Ya da çiçek desenlerinin üzerine boncuk ile işleme yapılarak daha şık bir hale getiriliyor. Bu sene çıkarılan lif modelleri işleme ve süsleme açısından daha farklıdır. Aynı zamanda kabartma tekniği ile çok değişik lif çeşitleri ortaya çıkarılmaktadır. Üst üste lif parçaları dikilerek lahana modeli lifler oluşturulmaktadır.

Yuvarlak Lif Modelleri

Genellikle ortasına şekil ya da figür işlenerek kullanılan bu lifler özellikle küçük çocuklar için çok uygundur. Yuvarlak liflerin içerisine geometrik desen yapılabildiği gibi kelebek, tavuk, tavşan gibi çeşitli hayvanlar da lifin üzerine yerleştirilebilmektedir. Geometrik desenli lifler genellikle altıgen ya da beşgen liflerden oluşuyor. Bu liflerin içerisine çeşitli desenler ve figürler işlenebiliyor. Mesela simetrik çizgiler kullanılarak simetrik lifler oluşturulabiliyor. Kendi işleme ve modellerinizi oluşturabilir ve life yerleştirebilirsiniz.

Uzun Lif Modelleri

Özellikle banyoda kullanım açısından bu model lifler çokça tercih edilmektedirler. Uzun lifler banyoda erişilemeyen yerlere kolayca erişmeyi sağlıyor. Uzun lif desenleri yine normal liflerde olduğu gibi çeşitli işleme ve desenler içerebilir. Uzun liflerin üzerine emoji desenleri işleyerek daha eğlenceli bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Genellikle figür işlenerek yapılan liflerde kız çocuklar için hello kity, kedi, çiçek gibi desenler kullanılıyor. Erkek çocuklar için aslan, ördek figürleri ile lif dokuyabilirsiniz. Uzun lif modelleri çeşitli geometrik parçaların birleştirilmesi ile de oluşturulabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.