Moda Model

LCW Kadın Pantolon Modelleri 2020

19.02.2020
1.123
LCW Kadın Pantolon Modelleri 2020

Kadın pantolonları birçok formda karşımıza gelir. Bu nedenle farklı markaların farklı modelleri çok fazla ilgi çekmektedir. LCW Kadın Pantolon Modelleri 2020 sezonunda farklı hem yazlık hem de kışlık modeller mevcuttur. Bu nedenle kadınların ilgisini de çok çeker. LCW uygun fiyat sağladığı için ve kaliteli pantolonları bulunduğu için çokça insanın tercih ettiği markalardan biridir. En önemli özellikleri zaten uygun fiyat ve iyi kalitede olan ürünleridir.

LCW Kadın Pantolon Modelleri 2020 sezonunda en dikkat çeken pantolonları yine boyfriend jeanler oldu. Bu modeller son senelerde çok fazla tercih edildiği için genç kızlar tarafından da sıkça kullanılmaktadır. Farklı desen ve formlardaki modellerle yenilenen koleksiyon ilgi çekici ve birbirinden şık parçaları içinde barındırıyor. Bu da yeni ve farklı modelleri daha çekici kılıyor.

LCW Pantolon Çeşitleri

Boyfriend Jean, skinny, yüksek bel, İspanyol paça, mom Jean, yırtık kot kategorilerinde birden fazla formda ve modelde pantolonlar bulunur. Bunun yanında işlemeler ve desenlerle farklı modeller ve desenler bulunur. Skinny modelde olanlar ise her zaman klasik tercih edilen ve kadınların vazgeçemediği modellerdendir. Dar paça olarak kesimi olan ve hem kotlarda hem de normal pantolonlarda en çok tercih edilen modeller olup kadınların vazgeçemediği parçalardandır.

Boyfriend Jeanler genellikle rahatlık açısından diğer modellere nazaran bir adım daha önde olduğu için çok fazla tercih edilen ikinci pantolon çeşidi olarak sıraya yerleşebilir. Çok tercih edilen bir model olması nedeni ile de farklı modeller en çok boyfriend jeanlerde görülür. İşlemeler, zımbalar, inci detayları, zımbalar ve daha birçok desen… LCW yırtık jenalerde skinny modeller dışında boyfriend jeanlerde de kullanılmaktadır.

Mom jeanler ise genellikle düz tişörtlerle kombinlenerek tercih edilen bir başka LCW pantolon modellerinden biridir. Boyfriend jeanlerle benzerlik gösterir. Çok rahat bir modeldir. Aynı zamanda çok da kullanışlıdır. Kombinlemesi de tamamlanması da bir o kadar kolaydır. Bu pantolon modelleri genellikle bile boyda olması nedeniyle modern bir görüntüye sahip olmada yardımcı olan bir modeldir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.