Moda Model

Lambeder Modelleri ve Fiyatları 2020

24.02.2019
905
Lambeder Modelleri ve Fiyatları 2020

Lambader Modelleri en basit tanımı ile ayaklı lamba da dediğimiz ve evimizin birçok köşesinde kullandığımız dekoratif ürünlerdir. Bu modelleri yerine göre uygun şekillerde kullanmak gerekiyor.  Eskiden beridir çalışma odalarında özellikle okuma köşelerinde gözü yormayan etkisi sebebiyle çok fazla kullanılırdı. Zamanla dekoratif durması nedeni ile evlerimizin hemen hemen her odasında yer alır duruma geldi. Bu zamanlarda kullanımı iyice yaygınlaştı ve artık odalara özel şekilde tasarlanmaya başladı. Farklı kullanım alanlarına hitap eden ve birçok kişi tarafından beğenilen lambaderler her eve uyum sağlayacak modelleri içinde barındırıyor.

Hem ev hem de ofis dekorasyonlarının vazgeçilmezi haline gelen Lambader Modelleri, ofislerde sıklıkla tercih edilen modeller arasına girmeye başladı. keskin hatlara sahip dekorasyon ürünleri ve farklı renkleri ile dikkatleri artık daha çok çeken lambaderler aslında abajur olarak da kullanılabilmektedir.

İç mekan dekorasyonuna katkılarının yanında, tepeden inen lambalara oranla gözü çok daha az yorar. Lambaderlerin arkanızda ya da yanınızda kalacak şekilde konumlandırılması önemlidir. Böylece ışık doğrudan gözümüze gelmeden ortamı aydınlatacağı için daha az yorgunluk ve baş ağrısı yapacaktır.

Lambader Kullanım Alanları

Sert köşeli mobilyaların yer aldığı ortamlarda yumuşaklık katmak amacı ile daha yuvarlak modelleri olan lambaderleri kullanabilirsiniz. Aynı şekilde yumuşak modellerin yuvarlak geçişlerin olduğu modellere yer verdiyseniz de köşeli başlıkları olan lambaderleri tercih edebilirsiniz. Bunlar için de silindir, dairesel veya da yuvarlak başlıklar tam da odanıza uygun modellerdendir.

Lambader modeli için kullanılan ahşap, metal ve taş malzemeleri dekoratif kullanımları ile evinize ışıltı ve parlaklık kazandıracaktır. Bir salonun ya da bir yatak odasının ışıltılı bir dekorasyona sahip olması için parlak taşların yer aldığı lambader modellerini tercih etmek ideal bir tercih olacaktır. Bunun yanı sıra ofis dekorasyonunda lambader kullanımı olacaksa sade ve ahşap bir model çok şık olacaktır.

Fiyatlara bakıldığında ise aslında lambader modellerinde çok uygun fiyatlar mevcut. Bu nedenle de çok geniş bir fiyat aralığına sahip. 30 liradan tutup da 500 liralara kadar lambader modeli bulabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.