Moda Model

Kuyruklu Gelinlik Modelleri 2020

Kuyruklu Gelinlik Modelleri 2020

Gelinliklerin son dönemde çeşitleri giderek arttığı için artık gelin adayları seçimlerinde kararsız kalıp zorluklar yaşayabiliyor. Bu nedenle de farklı modeller dikkatleri üzerine topluyor. Bunlardan birisi de Kuyruklu Gelinlik Modelleri olarak düşünülebilir. Kuyruklu modellerin kullanımı biraz zor olmasına karşılık çok şık bir görüntüye sahiptir. Sizleri kuğu gibi şık ve zarif göstermeyi çok rahat sağlayabilirler. Tek omuz modellerin son dönemde tekrar trend olmasıyla birlikte yeniden gündeme gelmeye başladı. Bu şekilde beğenileri de toplamaya devam etti.

Gelinlik seçiminde en önemli nokta gelinliğin modeli ve bu modelin kişi üzerinde nasıl durduğudur. Gelinliklerin yaka tipleri, etek kesimleri, kol çeşitleri ya da kumaşları gibi birçok alanda ayrı modellere ve dallara bölünüyor. En önemli detaylar arasında ilk sıralarda ise gelinliğin etek kesimidir. Kuyruklu Gelinlik Modelleri de etek kesimine göre şekillenen modellerdendir. Uzun kuyruğa sahip modellerin öncelikle riskli modeller olduğunu söylemek gerekir.

Hem tesettürlü hem de normal hanımlar için kuyruklu modelleri çok fazla tercih edildiğini görmek mümkündür. Her zevke hitap ettiği için aslında gelinlik etek kesimi gelinliğin siluetini de belirleyen ayrıntılardandır. Bu nedenle kuyruk detayı da istediğiniz an eklenecek bir durum olmadığı için böyle bir gelinlik hayaliniz varsa provaları kesinlikle son güne bırakmamalısınız. Aksi durumda kuyruklu gelinliği taşıyamayabilirsiniz.

Kuyruklu Gelinlik Modası 2020

Severek kullanılmasına karşın taşımakta epey zorlanılan modeller arasında yer alan kuyruklu gelinlikler, fotoğraf çekimi için müthiş pozlar ve farklı bir ambiyans yaratan modellerden biridir. Kuyruklu gelinliklerin uç kısımlarında bulunan detaylar daha şık ve zarif bir model olmalarına imkan tanır.

Farklı birçok modelden esintiler bulunan kuyruklu gelinlikler dantelli, Fransız güpürlü ve tül detaylı birçok gelinlik modelinden esintiler almış durumda. Gelinliğin balık kesim, A kesim ya da prenses model olması kuyruklu olmasına engel değil, bu nedenle de her modelin kuyruk detayı olabiliyor. Siz de bunu sonradan ekleyebilir, ekletebilirsiniz. Tesettür giyimde de bu şekilde modeller mevcuttur. Bu anlamda kapalı hanımların şansının da yüksek olduğunu söyleyebiliriz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.