Moda Model

Kot Şort Modelleri 2020

15.03.2020
827
Kot Şort Modelleri 2020

Havalar zamanla ısınmaya başladı ve bahar mevsiminin ortasına geldik. Yaz artık iyice yaklaşıyor. Bununla beraber Şort Modelleri de mağazalarda ve vitrinlerde görünen ürünler arasında yer almaya başladı. Şortlar genellikle kot modelleri ile dikkatleri çeker ve genellikle kot şortlar tercih edilir. Bu modelleri kombinlemek çok kolay ve çok rahattır. Hem hızlı hem de şık olmak kot şort modelleriyle çok kolay olacaktır. Çeşitli gömlek modelleri ve tişörtlerle bu kombinleri sağlamak mümkündür. Farklı tarz modeller ve farklı tasarımlara yer verilen kotlarda genellikle açık renkler tercih ediliyor. Kombinlenmesi çok kolay olduğu içi bu modellere daha sık yer veriliyor.

Kot Şort Modelleri, özellikle genç yaştaki hanımlar için çok fazla seçenek barındırıyor. Renklerde geçişlerin olduğu ya da yırtık şort modelleri çok fazla seviliyor. Sokak modası için uygun olan ve genç hanımlar tarafından çok sık kullanılan ekstra kısa olan modeller ise yeni sezonda çok fazla karşımıza gelmeyecek. Neredeyse boxer kısalığında şortlar artık cazibesini kaybetmeye başladı. Onun yerine daha salaş modeller 2020 sezonunda hayatımıza girmeye başladı.

Kombinleme aşamasında şortların içine sokularak ya da üzerine giyilen salaş tişört veya bluzlarla neredeyse görünmeyen şort kombinleri çok fazla tercih ediliyor. Aynı zamanda şortların yegane arkadaşı diyebileceğimiz ekose gömlekler de bu sezonun trendleri arasında yer alıyor. Küçük kot şortların beline bağlanana ekose gömleklerle çok hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Kot Şort Modası 2020 Yeni Sezon

Farklı kombinlerle ve salaş tarzlar ile dikkatleri çeken modeller arasında olan kot şortlar yine salaş ve sokak stiline uygun modelleri içinde barındırarak farklı kombinlere imza atıyor. Bu modeller aynı zamanda dikkat çekici birçok kombini de içinde barındırıyor. Kısa ve ekstra mini şortlar ile crop modelleri kombinleyerek farklı görünümler yaratabilmek çok kolay. Bu nedenle genç kızlar ve genç hanımlar bu nedenle bu tarz kombinlere çok fazla yöneliyor.

Şortların kesim modelleri de değişebiliyor. Düşük bel modeller daha fazla tercih edilirken yüksek bel şortlar o kadar fazla ilgi görmüyor. İşte size kot şort modelleri;

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.