Moda Model

Kot Şort Kombinleri 2020

12.03.2020
861
Kot Şort Kombinleri 2020

Kot Şort modelleri yaz aylarında çok fazla kullanılan modeller arasında yer alıyor. Bu nedenle de yaz aylarının sevilen parçaları arasında yer alan şortları kombinlemek oldukça kolaydır. Farklı tasarımların yer aldığı ve sevilerek kullanılan modellerin yer aldığı kotlar kombinlemeye açık olması ve aksesuarlarla kombinlemeye de uygun olması sebebi ile çok fazla kullanılır. Genç hanımların çok fazla kullandığı kot şortları kombinlerken genellikle basic modellere yer veriliyor. Bu modeller de farklı renklerde olabilir. Yaz aylarına uygun beyaz, kırmızı mavi tonları en çok karşımıza gelen tonlar olurken aynı zamanda boyfriend kesim tişörtler de kombinler arasında ve çok seviliyor.

Kot Şort kombinlerini yaparken farklı tasarımlara yer vermekte de fayda var. Bu modellerin tamamını birçok butikte bulabilirsiniz. İp askılı salaş tarzdaki birçok modeli bulmanız çok kolay ve hızlı şekilde olabilir. Örneğin bluzlara bakalım. Gömlek ve beyaz salaş bluzlar kot şortların dostu denecek kadar kullanımı sık olan parçalardır. Bu modeller arasında çok fazla gördüğümüz bir başka şey de hiç şüphesiz, crop modellerdir. Ekose gömlekler arasında önden bağlayarak ya da bele bağlanarak kullanılabilir. Bu şekilde de birçok kişiyi kullanırken görebilirsiniz. Küçük kot şortların beline bağlanana ekose gömleklerle şık olmak sizin elinizde.

Kullanım alanlarını genellikle yaz aylarındaki plaj ve sahiller olduğunu söylemekte fayda var. bu modeller yaz aylarında sadece sahillerde değil bikini ve mayolarla da kullanarak plajlarda da kullanıma uygun hale gelir.

Kot Şort Modası 2020

Mavi, turkuaz, yeşil gibi farklı renkleri de olan kot şortlar aynı zamanda dantel detayları ile 2018 yılında karşımıza geldi. Bu modeller sadece 2018 senesinde çok talep gördü. Ancak bu yeni sezonda çok fazla kullanılan bir model olarak gelmeyecek. Çünkü bu detaylar daha çok üst giyimde yer verilmeye başladı.

En çok kullanılan modeller diz üstünden olan ve daha çok hanımların hem günlük sokak stiline uygun bir şekilde kullanabileceği hem de bir yere giderken şık bir şekilde de aksesuarlarla renklendirebileceği modellerdir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.