Moda Model

Kol Dövme Modelleri 2020

15.03.2020
1.701
Kol Dövme Modelleri 2020

Dövme Modelleri özellikle gençler tarafından ilgi çekici olarak görülüyor. Bu nedenle de farklı modelleri bulunuyor. Kollara yapılan modeller genellikle daha küçük ya da yazı şeklinde olsa da aslında farklı modeller de yer alıyor. Tüm kolunu kaplayan modeller de mevcut. Bu tamamen kişinin tercihinde olan bir modeldir. Farklı modelleri seçerek değişiklik de yaratabilirsiniz. Ancak dövme yaptırmaya giderken 2 x 3 cm gibi ölçü vererek söylemeniz pek doğru değildir. Sonuçta fotokopi çektirmeye gitmiyorsunuz. Bu nedenle de bu tarz bir beklentiye girmemekte de fayda var.

Farklı Dövme Modelleri

Dövme Modelleri kollarınızda istediğiniz şekli yaratabileceğiniz genişliğe sahiptir. Bu nedenle de düşündüğünüz şekli güvendiğiniz bir dövmeciye yaptırabilirsiniz. Sonsuzluk işareti, yazı, kuş gibi dövme klişeleri vardır. Her dönemde farklı dövme modaları vardır ama önemli olan bunun bilincinde olmaktır. Bu klişeler her ne kadar klişe desek de aslında her dönem adından söz ettiren modeller arasında yer alır.

Dövme yaptırdıktan sonra da bakım aşaması çok önemlidir. Dövmecinin dediği birçok şey vardır ve sağlıklı bir deri için bunları uygulamamız gerekir. Bu nedenle de uyulması gereken kurallar bakım aşaması için çok önemlidir.

Touch up, bir süre sonra dövmenin üzerinden tekrar geçme anlamında veya var olan dövmeyi düzeltmek anlamında kullanılır. Eğer dövmenize touch up istiyorsanız mantıklı bir sebebi olmalıdır. Eğer gidip buradaki siyahların rengi gitti gibi sebeplerle touch up yaptırmak isterseniz bunu size yaparlar. Ancak paranıza yazık etmiş olursunuz. Çünkü o siyahların rengi tekrardan solacaktır. Dövmenin kuralı budur zaten.

Dövme Yaptırırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kol ile beraber en çok talebi olan dövme modelleri eller içindir. Bu modeller arasında çok fazla yazı ya da isim gibi modelleri görebilirsiniz. El dövmeleri seçerken dövmecinizin direktifini dinlemekte fayda var. Bazı el dövmeleri isteneni vermeyebilir. Bu da sizi hüsrana uğratabilir.

Bir motif elin her yerinde aynı izlenimi ve etkiyi vermez. Bu yüzden de iyi araştırmak ve de tavsiye almak çok daha iyi bir fikir olacaktır. Şimdi size birbirinden farklı dövme modelleri sunuy

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.