Moda Model

Inbal Dror Gelinlik Modelleri 2020

Inbal Dror Gelinlik Modelleri 2020

Inbal Dror Gelinlik Modelleri genellikle çok sevilen ve beğenilen modelleri içinde barındırıyor. Bu nedenle hanımların da ilgisini çekmeyi başarıyor. Inbor Dror Gelinlik Modelleri akla gelen ilk modellerdendir. Bu modeller her zaman güvenilir olduğu için hanımlar tarafından sıklıkla tercih edilir. Tamamı Fransız dantelinden oluşan gelinlikler hoş bir görüntü elde edilmesini sağlayarak farklı bir hava yaratıyor. Bu da hanımları düğünlerin gözdesi yapan bir durum olarak karşımıza geliyor.

İlgi çekici olmak için en uygun markalardan olan Inbal Dror Gelinlik Modelleri nde farklı modellere ve desenlere yer veriyor. Sadeliğe ve daha çok detaylara ağırlık vere Inbal Dror Gelinlik Modelleri nde iddialı dekoltelere de yer veriyor. Gelinlik modası bu sezon yine farklı modelleri ile hanımların ilgi ve beğenisini kazanmaya devam ediyor. Gelinliklerde 2020 sezonunda farklı modeller ön plana geliyor.

Fransız gelinlik modelleri 2020 yılının gözde modelleri arasında yer almaya devam edecek gibi görünüyor. Tamamı Fransız dantelinden oluşan gelinlikler hoş bir görüntü elde edilmesini sağlayarak farklı bir hava yaratıyor. Bu da hanımları düğünlerin gözdesi yapan bir durum olarak karşımıza geliyor.

Gelinlik Modası 2020

Balık gelinlik modelleri son dönemde farklı desen ve model seçenekleri ile hanımların gözde gelinlik modellerinden biri haline geldi. Bu modeller genellikle uzun boylu ve fiziği düzgün hanımların tercihi olurken artık tesettür gelinlik modasında da yer almaya başladı.

Dantelli gelinlik modelleri diğer gelinliklere nazaran biraz daha ağır ve gösterişli bir havaya sahip olduğu için gelin adayları gelinlik seçimlerinde dantel detaylarına yer vermek istiyor. Gecenin en önemli kişisi evlenen çiftler olduğu için gelinliklerin de göz kamaştırıcı güzellikte olması bekleniyor.

Tesettür gelinlikler bu sene farklı modelleri içinde barındırıyor. Bu nedenle artık tesettür gelinliklerde yükselme söz konusu. Örneğin balık modellerin tesettür gelinlikler için uyarlanması oldukça beğenildi ve tutuldu. Bel kısmından gelen modeller bileğe doğru giderek A kesim şekline gelir. Kabarık etekli modellerde eski sezonda çok fazla dantele ve ışıltıya yer verilirken bu önümüzdeki 2020 sezonunda bu yoğunluk olmayacak.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.