Moda Model

İlkbahar Tesettür Modası 2020

19.02.2019
568
İlkbahar Tesettür Modası 2020

İlkbahar Tesettür Modası nda birçok farklı ürün bir arada diyebiliriz. Bunlardan en başta, ferace modelleri geliyor. Birbirinden şık ve zarif ferace modelleri hem şık hem de spor modelleri ile her kıyafet ile kombinlenebilir. Her yıl farklı modellerin ön planda olduğu feracelerde bu sene birçok farklı model bulunuyor. Birbirinden şık ve güzel ferace modelleri arasından en uygununu bulmak da kişinin kendi tercihine kalıyor. Birbirinden şık ve güzel ferace modelleri arasından beden ve isteğe en uygun ferace modellerini seçmek çok kolaydır. Her mevsim kullanılabilecek modeller arasında olan feraceler bu kolaylığı yanında kombinlenmesi de rahattır.

İlkbahar Tesettür Modası nda aynı zamanda yaz aylarının da vazgeçilmezleri arasında olan ve kombinlenmesi kolay olup kullanım rahatlığı ile dikkat çeken feraceler 2020 yılında da göz kamaştırıyor. 2020 yılının favorileri arasında lacivert en göz kamaştıran modelleri içeriyor. Lacivert hem kotlarda hem de diğer kumaş türleri arasında çok fazla kullanıldığı için şık bir görüntü elde etmek kolaylaşıyor. Kırmızı ve tonları da hem yaz aylarında, hem de kış aylarında en trend renkler arasında yer almaya devam ediyor.

Tesettür 2020 Modası

Kapalı hanımların çok sık kullandığı ve aynı zamanda kombinlemede sıkıntı çekmediği modeller arasında yer alan bol pantolonlar farklı kumaşlardan ve farklı modellerden oluşabilir. Özellikle ince kotlardan olan modeller günlük yaşamda oldukça kullanışlıdır. Her yaşa hitap eden tesettür bol pantolonlar yaz ve kış fark etmeksizin her sezon kullanılabilir.

Tesettür tunikler her zaman için kot pantolon, kanvas veya kumaş pantolonlarla kolaylıkla kombinlenebilir. Tunik modelleri fırfır detayları ile bu sene hanımların dikkatini çekecek. 2020 tesettür tunik modelleri oldukça renkli ve hareketli modelleri içinde barındırıyor. Yaka, bilek ya da etek ucu gibi farklı noktalarda kullanılan fırfırlar oldukça eğlenceli ve şık bir görüntü sağlar.

70 – 80 ve 90’ların esintilerini taşıdığı için geçmişe dönüşü hissetmek birçok yaştan itibaren fark edilebilir durumdadır Kadınlar yeni şeyleri keşfedip kendi tarzlarına yansıtmayı da severler. Vintage tesettür modasını da etkileyen bir stil oldu.

 

 

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.