Moda Model

Gucci Ayakkabı Modelleri 2020

11.02.2019
850
Gucci Ayakkabı Modelleri 2020

Birbirinden şık ve hoş modellerin bulunduğu Gucci Ayakkabı Modelleri fiyatları ile adeta el yakıyor. Giymenin dışında daha çok uzaktan izlenerek heveslerin giderildiği marka sadece ayakkabılarda değil, diğer ürünlerde de bu iddialı fiyatlarını sürdürüyor. Bu nedenle bu ayakkabılar ulaşılmaz gibi görünse de sağ olsun çakma üretim bizlere bu ürünleri neredeyse tıpatıp birebir aynı olacak şekilde üretilmiş şekilde sunar ve bizler de kombinlerimizde kullanma şansını bu sayede yakalayabiliriz.

Gucci Ayakkabı Modelleri farklı modelleri ile dikkatleri çeke n ve hoş tasarımları ile hanımları büyüleyen bir koleksiyona sahiptir. Bu nedenle de farklı şekillerde kombinleri süsleyebilecek türden modellerle hanımları kendisine hayran bırakır. Üstü kapalı veya tek bant sandaletler de bu seneye damga vuracak modellerden. Hafif topuklu olup genelde her yere giderken giyebileceğiniz yine her kıyafetle rahatça kombinleyebileceğiniz nadir ayakkabılardan biri diyebiliriz.

Bu sene yeni sezonda birçok topuklu ayakkabı modeli mağaza vitrinlerinde karşımıza çıkacak. Daha çok stiletto model ayakkabılar bu sene yine raflarda bizleri karşılayacak.  Oxford birkaç sene önce trend olmasına karşılık hala etkisini devam ediyor. Kışlık ayakkabılarda trend olan diğer bir durum ise 2020 ile birlikte gelen beyaz modası. Beyaz bu anlamda en trend renkler arasında yer alıyor. Bunun sebebi de kış aylarında açık tonların kullanılmaya başlanması diyebiliriz. Rugan ayakkabı modellerinde de farklı tiplerde ve özellikle beyaz renklerde modeller mevcuttur.

Ayakkabı Modası 2020

Altın sarısı ya da yeni trend ismi ile gold payetli ayakkabı modelleri birçok parçanın tamamlayıcısı olarak kullanılabilirler. Siyah, bordo veya koyu yeşil (haki tonları) ya da zümrüt yeşili tonları her zaman gold ile en uygun modeller arasında yer alır. Bu sayede hem şık hem de modern bir görüntü yakalamak mümkün hale gelir. Hem spor şıklığı hem de klasik şıklığı payetli ayakkabı modelleri ile elde etmek mümkündür.

Biker botlar kemerli ve zincirli olması ile bilinir ve bunlar Gucci’de herkese yakın modellerdendir. Hem erkek hem de kadınların kullandığı botlar farklı bir hava katarak hoş bir görüntü oluşturur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.