Moda Model

Erkek Damatlık Modelleri 2020

Erkek Damatlık Modelleri 2020

Damatlık seçimi de en az gelinlik seçimi kadar önemli. Düğün gününüzde gerçek yakışıklılığınızı ortaya çıkarmak için fiziğinize uygun damatlık modellerini tercih etmelisiniz. Erkek damatlık modelleri 2020 sezonunda farklı renk ve modellerden oluşuyor. Damatlık seçme işlemi gelinlik seçmekten daha kısa sürse de bazen doğru tercihler yapılmıyor. Damatlıkta klasikten vazgeçmek istemeyenler genellikle smokin modellerini tercih ediyorlar. Siyah mat görünen damatlık modeli en risksiz model diyebiliriz. Özel gününüzde farklı görünmek istiyorsanız değişik renklerdeki smokinlere göz atabilirsiniz.

Damatlık Modelleri 2020

Damatlık Seçimi Nasıl Olmalı?

Damatlığınızı düğün mekanına göre tercih edebilirsiniz. Salon düğünü yapmayacaksanız tek tercihiniz smokin olmamalı. Kır ya da sahil düğünü yapacak olan çiftler bej renkli takım elbise modellerine göz atabilirler. Takım elbisenizi beyaz gömlek ve mavi tonlarında kravat ile tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz kravat yerine renkli ve desenli papyon tercih edebilirsiniz. Erkek damatlık modelleri 2020 sezonunda pek çok tarz ve modele uygun. Biraz daha klasikten uzaklaşmak isteyen beyler gri tonlarındaki damatlık modellerini tercih edebilirler.

Damatlığınızda göze batmayan ancak bütün olarak havanızı değiştirecek olan kol düğmeleri tercih edebilirsiniz. İster papyon takın ister kravat yakanızda mutlaka mendil ile gelinin çiçek buketinden bir adet çiçek bulundurun. Bu sayede fotoğraflarda çok daha romantik görünebilirsiniz. Kol saati olarak daha klasik bir model tercih edebilirsiniz. Koyu gri takım elbise modelleri özellikle kır düğünleri için çok ideal. Renkli ve desenli papyonlarla birlikte kullanıldığında çok daha eğlenceli görünebilirsiniz. Uzun boylu ve zayıf beyler biraz daha açık tonları tercih edebilirler.

Damatlık Önerileri 2020

Damatlık Modelleri 2020

Beyaz damatlık modelleri biraz demode olmaya başladı. Bunun yerine bej ve kahve tonlarındaki damatlıklar tercih edilebilir. Fazla kilolu beyler mutlaka koyu renkli gelinlik modellerini tercih etmeliler. Ayrıca göbek bölgesindeki fazlalıkları kapatmak için siyah kuşak kullanabilirsin. Gelin romantik bir gelinlik tercih ettiyse lacivert damatlık modelleri de çok yakışıyor. Erkek damatlık modelleri 2020 sezonunda kesimlerinde çok farklılık olmasa da farklı renkleri ile dikkat çekiyor. Damatlık provasında üzerinize tam oturan emanet gibi durmayan modelleri tercih etmemelisiniz.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.