Moda Model

En Trend Nişan Elbiseleri 2020

01.03.2020
1.196
En Trend Nişan Elbiseleri 2020

Nişan Elbiseleri farklı birçok modeli içinde barındırdığı ve son dönemlerde birçok dekolteli modelleri de kapsadığı için iddialı parçalarla karşımıza geliyor. Eğer yakın zamanda nişan töreni gerçekleştirecekseniz, bu modelleri incelemeden geçmeyin deriz. Hazır bahar ayları gelmişken nişan ya da düğün tarzı törenler de artıyor. Eskiden nişanlıklar daha çok kabarık modellerden oluşurken şimdilerde düz kesim modeller daha çok tercih ediliyor.

Kabarık, prenses modeller demode kalıyor, mazi oluyor diyebiliriz. Bu modeller artık daha çok gelinlik tercihlerinde kullanılıyor. Hanımlar hem kına gecelerinde hem de nişan törenlerinde artık kabarık elbiselerden hoşlanmıyor. Bunun yerine sadece düz kesim ya da hafif kabarık ancak modeli işlemeli, payetli ya da parlak modeller tercih ediliyor. Aynı şekilde Nişanlık Modelleri de artık bu tarzda tercih ediliyor.

Tek omuz elbiseler dışında parlak modeller dikkat çekecek. Yine dekolteli modeller de ön planda olacak. Göğüs, sırt ve bacak dekoltesi 2020 sezonunda dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Bu tören sahibi olarak göz önünde bulundurulduğunda çok fazla abartmadan dozunda olursa daha modern ve şık bir görüntü elde edileceğini garantiler.

Nişanlık Modası 2020 Sezonu – Nişan Elbiseleri

Nişan elbiselerinin tamamlanması açısından ayakkabılar en büyük tamamlayıcıdır; kısa boylu hanımların uzun elbise tercih etmeleri sonucu topuklu ayakkabı kullanmak zorunda kalıyorlar. Bu ayakkabılarla tüm gece ayakta olacakları için rahat modeller seçmeleri gerek. Bu nedenle de platform ya da dolgu topuk öneriliyor.

Nişan kıyafetinizde kullanacağınız kumaş da çok büyük önem taşır. Kullanılan kumaş elbisenizin havasını değiştirecektir. Abiye nişan elbiselerinde en çok tercih edilen kumaşlar saten, tafta, şifon gibi kumaşlardır. Özellikle ipek ve Fransız danteli uyumu harika bir görüntü elde etmenize olanak sağlar. Kumaş seçiminizi yaparken nişan töreninizin yapılacağı zamanı dikkate almanız gerekir. Hangi mevsimdeyseniz ona uygun bir kumaş seçmeniz sizin için rahat olacaktır. Kışın mikado, saten gibi kumaşları seçmeniz gerekir. Ama saten kumaştaki elbiseler vücut hatlarını ortaya çıkardığından bu tarz detaylara da dikkat etmeniz gerekmektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.