Moda Model

En İyi Güneş Kremleri 2020

15.03.2020
1.193
En İyi Güneş Kremleri 2020

Güneşin zararları artık hemen hemen herkes tarafından biliniyor. Olumsuz etkileri küresel ısınmanın artması ile artık güneş ışınlarından doğrudan etkilenmek zarar verilebiliyor. Sadece kumsalda yatarak değil, normalde de ışınlardan etkilenmek olumsuz etki yaratıyor. Bu nedenle de Güneş Kremleri çok fazla kullanılan ürünler arasında yer alıyor. Özellikle de bebekler için bu ürünleri kullanmak onların hassas cildini korumak için çok büyük önem taşır. Güneş kremlerinin kuruluk kızarıklıklar ve lekelere karşı koruyor. Bu şekilde daha rahat sokaklarda dolaşılabilecek hale geliniyor.

Güneş Kremleri aynı zamanda nemlendirici niteliğinde olup vücuda nem kazandırarak bu şekilde kuru kalmasını da önler. Yaz aylarında sadece kumsallarda değil aynı zamanda farklı yerlere giderken ya da sokakta uzun süreli kalacağınız zamanlarda da kullanmanız gerekir. Sıcak aylar artık yavaş yavaş gelmeye başlayacak. Havalar artık ısınmaya ve dolayısıyla da yaz yaklaşmaya başladı. Bu nedenle güneş kreminizi şimdiden almayı unutmayın. Farklı markaların birçok faktörlü kremleri şimdiden dikkat çekmeye başladı.

Faktör konusu da güneş kremi seçimlerinde en çok etki altında olan konu diyebiliriz. Kaç faktör alırsak daha iyi olur. Faktör sayısı önemli midir gibi konularla çok fazla kafamızı kurcalarız. Ancak doğru bir noktaya da değinmiş oluruz. Çünkü faktörler gerçekten önemli bir noktadır. Genellikle 30 faktörden altını kullanmamakta fayda olsa da ortalama 50 faktördeki güneş kremlerini hepimiz daha çok tercih ediyoruz. Ancak bebekler için daha 30 faktör yetersiz kalabilir. Ciltleri çok hassas olduğu için onlarda en az 50 faktör kullanmakta fayda vardır.

Güneş Kremi Seçimi Nasıl Olur?

Güneş kremi seçimi yaparken faktör sayısı ve markası önemli durumlar arasında yer alır. Faktör sayısını zaten demiştik. Ancak kullanacak kişiden kişiye farklılık gösterdiğini göz önünde bulunduralım. Diğer bir durum da marka. Markalar arasında Nivea, Arko gibi kozmetik firmalarının yanında Avene, Solente gibi markaların güneş kremleri de çok iyi oluyor. Bu nedenle de denemekte bir fayda olur, bizden söylemesi. Yaz ayları geliyor, güneş kreminizi hazır edin, En iyi güneş kremi önerilerini sizinle paylaşıyoruz;

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.