Moda Model

En İyi Fondöten Markaları 2020

12.03.2020
708
En İyi Fondöten Markaları 2020

En İyi Fondöten markaları arasında birçok marka ismi yer alıyor. Bu nedenle de her cebe uygun modelleri bulmak mümkün hale geliyor. Farklı ten renklerine uyabilecek birbirinden farklı tonlarla kullanıma uygun birçok model yer alıyor. Note, en çok kullanılan markalar arasında yer alıyor. Bu nedenle de çok fazla beğenilerek kullanılıyor. Çok fazla uygun fiyatlara Note markasının fondötenlerini alabilir, kullanabilirsiniz. Aynı zamanda BB kremleri de bulunan marka bu alanda da sıklıkla beğenilen yönde yorumlar alıyor.

En İyi Fondöten i seçebilmek için öncelikle kendi cilt tonunuzu iyi tanımanız ve cilt tipinizi iyi bilmeniz gerekir. Farklı markalarda aynı tonlarda bile bazen değişiklik farklılık görülebilir, bu nedenle bir başkasına ısmarlamak ya da internet üzerinden almak gibi durumlarda daima dikkatli olmanız gerekiyor. Çünkü kendi teninizde bir kere de olsa deneyip görmenizde fayda var. ancak sürekli kullandığınız modellerde bu tarz alış verişleri yapmak daha kolay olur.

Fondöten Markaları 2020

Fenty Beauty Pro Filt’r fondötenler en iyi fondöten markaları arasında yer alıyor. Hatta ünlülerin de çok fazla tercih ettiği markalardan biri olarak karşımıza gelecektir. Bu ürün de 2018 sezonunda piyasaya sürüldü ve hala kullanım alanları çok fazla. Nars – All Day Luminous Weightless farklı bir marka gibi dursa da tüm gün ışıltılı ve hafif bir şekilde tüm fondötenlerden beklenen asıl işlemi yapar. Dior – Airflash Spray fondöten en az Nars kadar hafifletici olan bu fondöten aynı zamanda sprey özelliği ile kolay bir kullanımı da vaat ediyor.

Givenchy – Matissime Velvet likit fondöteni duyanlar kesinlikle olmuştur. En iyi markalar arasında hiç kuşkusuz Givenchy yer alıyor. Hafifliği ve kadifemsi dokunuşu ile çok ilgi görür. Hatrı sayılır bir fiyatı vardır.

YSL – All Hours fondöten kusursuz makyajların yakın dostudur.  Yves Saint Laurent 22 farklı tonu ile hanımlara eşsiz renkler sunuyor.

Clinique – Stay-Matte yağsız formülü ve aynı zamanda içindeki laminarya özü ile en iyi fondöten markaları arasında yerini alıyor.

 

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.