Moda Model

Ekose Gömlek Kombinleri 2020

15.03.2020
673
Ekose Gömlek Kombinleri 2020

Ekose Gömlek modelleri genellikle hem erkek hem de kadın olmak üzere birçok kişiye hitap etmektedir. Bu nedenle herkesin kullanabileceği modeller arasında yer alır. Yaş aralığı fark eteksizin herkese hitap eden modeller vardır. Bu modeller de her kadının ve erkeğin kurtarıcısı olarak düşünülebilir. Farklı olan modeller bulunsa da hem erkek hem de kadınlar için benzer modeller de var. Ekose gömlekler aynı zamanda tesettür giyimde de kullanılan ürünler arasında yer alıyor.

Ekose Gömlek kombinleri için kot pantolonlar genellikle çok fazla kullanılır. Kapalı hanımlar için ise daha çok etek ve bol kesim pantolonlar kullanılabilir. Bu şekilde sokak modasına uygun modeller elde edilebilir. Aynı zamanda daha spor olmak isterseniz uzun oduncu gömlek modelleri ile taytları kombinleyerek spor ayakkabılarla da tamamlayarak sokak modası stili yaratabilirsiniz. Farklı renk seçeneklerinin olduğu modellerde genellikle kırmızı, lacivert ve yeşil tonları kullanılıyor. Bu nedenle 2020 sezonunda da bu tazr renklere daha çok rastlayabilirsiniz.

Kesim olarak son dönemde crop modeller ilgi çekiyor. Ya bağlama yardımıyla ya da farklı şekilde bağlanmış olarak dizayn edilmiş tasarımlar da mevcut. Bu modeller daha çok hanımlara hitap ediyor. Ekose gömleklerin modası her sezon devam ediyor. Çünkü her kombine uygun şekilde kumaşlarda ekoseli modelleri bulabilirsiniz. Bu ekoseli gömlekler aynı zamanda yaz aylarında şortlarla beraber bele bağlanarak da tercih edilebilir. Bu şekilde sahillerde tarz bir duruş yakalayabilirsiniz.

Ekose Gömleklerin Modası Devam Ediyor!

Tasarımlarda ve ünlü markalarda dikkatleri çeken tek değişmeyen model arasında ekose desenli gömlekler yer alıyor. Aynı zamanda ekose modeller takım olarak etek – ceket ya da pantolon – ceket gibi ikili şekilde de gündeme geliyor. Farklı takımlar oluşturmak adına gömlekleri farklı parçalarla da kombinlemeniz mümkündür. Bu nedenle de farklı şekilde kombinlemelerle sizler de çok şık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

Modanın birçok kolunda farklı birçok türler var. Bu nedenle de oduncu gömlekleri her zaman var olmaya devam ediyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.