Moda Model

Diz Üstü Çizme ile Kış Modelleri 2020

10.09.2019
924
Diz Üstü Çizme ile Kış Modelleri 2020

Çizmeler her sezonun Kış modasının vazgeçilmez bir parçası. Özellikle uzun boylu hanımlar tarafından tercih edilen diz üstü çizme modelleri ile çok şık ve modern görünebilirsiniz. Uzun diz üstü çizme ile kış modelleri 2020 sezonu moda haftası yürüyüşlerinde çok gördük. Doğru kıyafetleri giydiyse kısa boylu hanımlar da uzun çizmeleri kombinlerinde kullanabilirler. Boyunuzu daha fazla kısa göstermeyecek kombinler ile birlikte tercih ederek çok şık ve modern görünebilirsiniz.

Diz Üstü Çizme Kombinleri 2020

Diz Üstü Çizme Kombinleri 2020

Kışa girmeden Sonbaharda da diz üstü çizmelerinizi kullanabilirsiniz. Yeni sezonun modasına uygun uzun kollu kısa elbiseler ile birlikte diz üstü çizme modellerini kombinleyebilirsiniz. Desenli elbiseler ile desene uyumlu renkte ya da krem renginde bir çizme kullanabilirsiniz. Hava yağmurlu değilse süet çizme modelleri iyi bir alternatif olabilir. Diz üstü çizme ile kış modelleri yeni sezonunda popüler renklerinden birisi de kahverengi olacak. Çalışan hanımlar ceket elbiseleri ile birlikte bu tonlardaki çizmelerini birlikte kombinleyebilirler.

Daha feminen görünmek istediğiniz bir etkinliğe katılacaksanız, vücudunuzu saran dar siyah elbise ile birlikte süet siyah çizme modellerini tercih edebilirsiniz. Üzerinize kahve tonlarında bir ceket ya da kaban alarak şık görüntünüzü çok rahat bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Bu kombinle birlikte gözlerde sade makyaj dudaklarda nüde ya da kırmızı tonlar tercih edebilirsiniz. Sokak modasında da diz üstü çizmeleri rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bacak boyunuz uzunsa siyah taytla birlikte kahve tonlarındaki diz üstü çizmeyi birlikte kombinleyebilirsiniz. Üzerinize oversized bol bir sweatshirt tercih edebilirsiniz.

Uzun Diz Üstü Çizme Modelleri 2020

Uzun Diz Üstü Çizme ile Kış Modelleri 2020

Düz taban uzun çizme modelleri özellikle bacak boyu uzun olan hanımlara çok yakışıyor. Günlük kullanıma oldukça uygun olan bu modeli farklı kıyafetlerle birlikte kombinleyebilirsiniz. Siyah ve bej tonlarındaki diz üstü çizme modelleri herkese çok yakışıyor. Genel olarak spor kıyafetleri giymekten hoşlanıyorsanız bej renkli modelleri tercih edebilirsiniz. Kısa boylu hanımlar biraz daha topuklu çizme modellerini tercih edebilirler. Bu sayede boylarını da kolay bir şekilde uzun gösterebilirler.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.