Moda Model

Dantelli Gelinlik Modelleri 2020

Dantelli Gelinlik Modelleri sevilerek kullanılan ve son bir ya da iki seneden beri sıklıkla kullanılan modellerdir. Tüm gelinlik modellerinde dantel kullanılabilir. Kesimi modeli ne olursa olsun her modelde dantele rastlamanız kolaydır. Kesim formlarında 2020 sezonunda da yine A kesim modellerin arttığını ve tercih edildiğini görmek mümkündür. A kesime yakın olan prenses modeller de her zaman olduğu gibi gösterişi seven hanımların tercihleri arasında yer alacak. Ancak balık modellerdeki yenilenme ve modellerin şık kesimleri evlilik hazırlığındaki bayanların ilgisini üzerine toplayacak.

Dantelli Gelinlik Modelleri ne örnek olarak verilebilecek balık modellerde derin sırt ve göğüs dekolteleri şu sıralar çok fazla tercih ediliyor ve 2020’da da aynı şekilde kullanılmaya devam edilecek. Balık modellerin etek uçlarında dantellere sıklıkla yer veriliyor. Bazen dizlerden sonra bazen de kalça kısmından genişleyen etek kısımlarında dantellere yer veriliyor. Bu şekilde Fransız güpürlerine de rastlamanız mümkündür.

En çok beğenilen modeller arasında Fransız güpürleri yer alıyor. Fransız güpürleri çok şık ve kibar durmaktadır. Bu nedenle de yeni gelin adayları tarafından beğenilip sıklıkla tercih edilir. Fransız dantelli gelinliklerde de diğer gelinlik modellerinde de öncelikle dikkat edilmesi gereken kavramlardan biri vücut tipidir. Gelin adayı vücut tipini biliyorsa giyebileceği modeller zaten belli olacaktır. Bu anlamda tercih yapması da kolay hale gelecektir. Bu sayede beklenenden daha kısa sürede gelinlik bulmak mümkün hale gelecektir.

Gelinlik Modası 2020: Dantelli Gelinlikler

Tesettür gelinliklerde bu yıl farklı modeller yer alıyor. Kapalı hanımlar için dantelli gelinlikler yine her zamanki gibi 2020 sezonunda da karşımıza farklı modellerde gelinlikler gelecek. Kabarık, prenses ya da A kesim romantik gelinlikler trend haline gelecek ve bu şekilde her kadının gözdesi olacak. Kabarık etekli modellerde eski sezonda çok fazla dantele ve ışıltıya yer verilirken bu önümüzdeki 2020 sezonunda bu yoğunluk olmayacak. Daha sade modellere yer verilecek.

Dantelli gelinlik modellerinde hep aynı tip modellerden çıkılarak farklı motiflere ve boncuk yada inci gibi detaylarla hareketlendirilmelere de gidiyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.