Moda Model

Çapraz Bel Çantası Modelleri 2020

05.03.2019
567
Çapraz Bel Çantası Modelleri 2020

Bel Çantası 80’li ve 90’lı yılların vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Bu modeller arasında aynı zamanda birbirinden farklı birçok çeşit de var. Son dönemlerin en çok kullanılan modellerinde vintage ve Retro tarz ile birlikte dahil olan bel çantaları arasında yer alıyor. Şimdi hem sportif hem minimal hem de şaşaalı stillerin odak noktasında bel çantaları var. Her şeyden önce ellere, sırta, omuzlara özgürlük ve hafiflik verdikleri için çok seviliyor ve başka aksesuarlara ihtiyaç bırakmayacak kadar çarpıcı duruyor.

Çapraz Bel Çantası modelleri ise bu çantaları aslında omuzda kullanmak isteyen hanımlar için şık bir tasarım ya da hoş bir kombin diyebiliriz. Görünüş olarak oldukça cool, alışverişe çıkarken ise hayatınızı kolaylaştıracak ve elinizde telefon taşımaktan sizi kurtaracak adeta kahraman havasında bir model olan bel çantaları farklı bir tarz yaratıyor.

Bel çantasını henüz kullanmayan ya da bel çantası almamış olan hanımlar evde farklı çantalarını bu şekilde değerlendirebilirler. Bunu yapmak da çok fazla zor olmamakla birlikte iyi bir değerlendirme yöntemidir. Bunun için, sadece kayışı ayarlanabilen ve klipsli mini boy bir çantaya sahip olmanız yeterli olacaktır. Aynı zamanda farklı renklerde rozet ya da farklı aksesuarlarla renklendirme yapılabilir.

2020’un Yeni Trendi: Çapraz Bel Çantası

Bel çantaları 2018 modasında yer alan ve 2020 sezonunda da devam eden modeller arasında. Bu nedenle yeni sezonda da yine karşımıza sıklıkla gelecek. Kullanım alanlarının çokluğu ise en çok tercih edilme sebepleri arasındadır. Hem spor kombinlerde hem de resmi abiye tarzı modellerde bile bel çantalarını tamamlayıcı olarak kullanmak mümkündür.

Bel çantalarında farklı büyüklükte modeller görünmektedir. Bu modelleri de yine uygun kombinlerle tamamlamak mümkündür. Çantanın büyük olması sadece şu anlamda iyi, içine biraz daha fazla eşya sığmasıdır diyebiliriz.

Bel çantası kullanım alternatiflerine gelirsek; İlk olarak, bol elbiselerinizin üzerine belinize kemer niyetine kullanabilirsiniz. Bu sayede bel bölgeniz ortaya çıkacaktır. Pantolonunuzun kemer bölümüne takarak kullanabilirsiniz. Bu şekilde kullanmak isteyenlere küçük boyutta bel çantası takmaları uygundur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.