Moda Model

Büyük Beden Tunik Modelleri 2020

21.03.2020
1.063
Büyük Beden Tunik Modelleri 2020

Büyük Beden Tunik modellerinde en çok tercih edilen renkler arasında siyah yer alıyor. Salaş modelleri olduğu için büyük beden tunikleri kapalı y da kapalı olmayan her kadın kolaylıkla tercih edebiliyor. Sokak modasına uygun modeller içinde barındırdığı için hanımları çok çabuk cezbediyor. Hem kolay kombinlenmesi hem de kolay ve rahat kullanımı sayesinde birçok kadın, günlük ev yaşantısında da sıklıkla kullanıyor. Bu nedenle de farklı formlarda ve desenlerde karşımıza gelebiliyor.

Büyük Beden Tunik modellerinde sade renklerden sonra dikkatleri çeken diğer bir durum da desenli modeller daha da doğrusu çiçek desenli modeller diyebiliriz.  Gömlek tunik modelleri de bahar ayları için dikkat çeken modeller arasında yer alıyor. Bu sene gömlek tunikler hem yaz hem de kış sezonunda kullanılıyor.  Keten ve bu tarz bazı ince kumaşlar yazın ferah tutmaya yardımcı olur.

Desenlerdeki çeşitlilik de çok fazla olduğu için milyon tane tunik seçeneği mevcut. Büyük beden modeller bu tarz giyinmeyen hanımlar için de çok kullanışlı aslında.  Bol ve rahat olması ise onları daha da kullanılır bir hale getiriyor. Bu da yaz aylarında bazı durumlarda elbise olarak bile kullanılabiliyor.

Büyük Beden Tunik Modası 2020 Yaz Sezonu

En ünlü markaların koleksiyonlarında klasik tunik modellerini bulabilmek mümkündür. Uzun gömlek şeklinde olan modeller yaz mevsiminin vazgeçilmeyen giyim ürünleri arasında yer almaktadır. Son yıllarda en çok popülerlik kazanan bir modeldir. Kemerli ya da kemersiz olarak kullanabilme özelliğine sahiptir. Panço büyük beden tunikler ise salaş kesime sahip olması nedeni ile en çok tercih edilen modeller arasında bulunmaktadır.

Yaz için özellikle kumaş seçimi çok önemli bir yer tutar. Bunun yanında esneme payı olan likralı ürünler hareket imkanını artıracak ve çalışma ortamı açısından daha uygun olacaktır. Bu tarz kumaşlara sahip tunikler ofis ve iş ortamı dışında günlük sokak yaşamında da kolaylıkla ve rahatlıkla kullanılabilir. Dökümlü, volan kollu, fırfırlı, İspanyol kol, dantelli, düğmeli, fermuar detaylı pek çok model de büyük beden tuniklerde en çok rastlanan parçalardandır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.