Moda Model

Büyük Beden Spor Kombinler 2020

15.09.2019
955
Büyük Beden Spor Kombinler 2020

Gündelik yaşamda spor kombinler işimizi çok kolaylaştırıyor. Daha rahat ve modern göründüğü için spor kıyafetleri tercih ediyoruz. Büyük beden spor kombinler 2020 sezonunda çok daha renkli ve hareketli parçaların bir araya gelmesi ile oluşuyor. Yeni sezonda açık renkli kot pantolon modelleri çok tercih edilecek. Üzerine pudra ya da kiremit kırmızısı gibi kazak modellerini tercih ederek çok daha modern bir kombin oluşturabilirsiniz. Biraz daha Retro bir hava kazandırmak istiyorsanız çizgili bluzleri tercih edebilirsiniz.

Büyük Beden Spor Kombin Önerileri

Büyük Beden Spor Kombin Önerileri

Kilolu hanımlar genelde siyah renkli ya da koyu renkli kıyafetleri çok tercih ediyorlar. Bunun yerine açık renkli pantolon ve tişörtleri tercih etmeleri gerek. Büyük beden spor kombinleri 2020 sezonunda desenli tunik modellerini tercih edilebilir. Açık renkli üzerinde çiçek desenleri bulunan tunik modelleri ile çok daha şık ve modern kombinler oluşturabilirsiniz. Kombinin altına açık krem tonlarında bir pantolon tercih ederek çok daha şık görünen bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Siyah renkli kot pantolonlar da yeni sezonda çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Üzerine düz sade beyaz tişört bile giyseniz şık spor bir kombin oluşturabilirsiniz. Çalışan hanımlar da çizgili gömlek modellerini kot pantolonları ile tercih ederek spor kombinler oluşturabilirsiniz. Üzerinde dikey şeritler halinde çizgiler bulunan gömlek modelleri daha zayıf görünmenize yardımcı olacaktır. Omuzları açık bluzler de kot pantolonların üzerine çok tercih ediliyor. Kombininizi beyaz spor ayakkabı kullanarak tamamlayabilirsiniz. Bu sayede çok daha modern duran bir görünüm elde edebilirsiniz.

Büyük Beden Spor Elbise Modelleri 2020

Renkli Büyük Beden Spor Kombinler 2020

Yeni sezonda pembe, sarı ve yeşil tonlarını tercih ederek modern kombinler oluşturabilirsin. Daha modern ve şehir hayatı için uygun olan bu renkleri yaz sezonunda değerlendirebilirsin. Yırtık açık renkli kot pantolonlarla birlikte bu renkteki tişörtler uygun olacaktır. Kombinini beyaz renkli spor ayakkabı ve halka küpeler ile tamamlayabilirsin. Çanta olarak küçük bel çantası ya da siyah deri sırt çantası modellerine göz atmalısın. Sonbaharda kombinin üzerine gömlek alabilirsin.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.