Moda Model

Büyük Beden Mayo Modelleri 2020

13.09.2019
1.563
Büyük Beden Mayo Modelleri 2020

Yaz döneminde mayolar da en az bikiniler kadar çok tercih ediliyor. Hem daha şık durduğu için hem de vintage görünümden hoşlanan hanımlar mayo modellerini tercih edebilirler. Fazla kilolarınızı kapatmak için de mayoları tercih edebilirsiniz. Büyük beden mayo modelleri 2020 sezonunda daha işlemeli ve renkli kumaşlardan oluşuyor. Özellikle vintage stili yansıtan mayo modellerini tercih ederek çok daha şık ve zarif görünebilirsiniz. Üzerinde puantiye işlemeleri bulunan boyundan bağlanan mayolar tam size göre.

Siyah Büyük Beden Mayo Modelleri 2020

Büyük Beden Mayo Önerileri

Büyük beden mayolarda biraz daha renkli ve desenli modeller çıkmaya başladı. Yeşil büyük beden mayo modelleri 2020 sezonunun en çok tercih edilen parçalarından birisi olacak. Özellikle fazla kilolarını kapatmak isteyen hanımlar etekli ve koyu yeşil mayo modellerini tercih edebilirler. Etek kısmı sayesinde fazla kilolarınızı çok rahat bir şekilde kapatabilirsiniz. Koyu mavi ve lacivert renklere sahip mayolar da kilolu hanımlar tarafından çokça tercih ediliyor. Düz siyah askılı mayo modelleri sezonun en çok tercih edilen parçalarından birisi.

Üzerinde bel kısmında dekolte bulunan modelleri tercih edebilirsiniz. Bu modeller sayesinde olduğunuzdan biraz daha zayıf görünebilirsiniz. Ayrıca dümdüz siyah askılı mayo modelleri vintage bir görünüm sergilediği için de çok tercih ediliyor. Kilolu hanımlar yatay çizgiler yerine dikey çizgiler bulunan mayo modellerini tercih edebilirler. Askılı şeritli bu modeller sayesinde bir beden daha zayıf görünebilirsiniz.  Son modaya ayak uydurmak isteyen hanımlar çiçek deseni bulunan boyundan bağlamalı mayo modellerini tercih edebilirler. Bu desenler sayesinde modern bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Desenli Büyük Beden Mayo Modelleri 2020

Kadın Büyük Beden Mayo Modelleri 2020

Yeni sezonda kırmızı gibi dikkat çekici mayoların straplez modelleri de çok tercih ediliyor. Denize girmek için çok uygun olmasa da güneşlenmek için ideal bir mayo. Üzerinde ekose deseni bulunan askılı mayo modelleri ile de çok modern ve şık görünebilirsiniz. Üst kısmı işlemeli alt kısmı düz renkli etekli mayoları da tercih edebilirsiniz. Bu sayede çok daha modern ve kadınsı görünebilirsiniz. Tamamı desenli kumaştan oluşan mayo modelleri de sizi biraz daha zayıf gösterebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.