Moda Model

Büyük Beden Bikini Modelleri 2020

14.09.2019
825
Büyük Beden Bikini Modelleri 2020

Plajlarda şık ve modern bir görünüme sahip olmak herkesin hakkı. Kilolu hanımlar da plajlarda daha çok bikini modeli tercih etmeye başladılar. Büyük beden bikini modelleri 2020 sezonunda biraz daha renkli ve desenli modellerden oluşuyor. Yeni sezonun modasına ayak uydurmak için vintage görünümlü ya da modern çizgilere sahip bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Yeni sezonda sade mat renkli bikiniler de çok tercih ediliyor. Özellikle siyah mat bikini modelleri ile çok daha modern bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Büyük Beden Bikini Önerileri 2020

Desenli Büyük Beden Bikini 2020

Desenli modeller genellikle bir ya da iki rengin birlikte kullanıldığı modellerden oluşuyor. Mavi ve mor tonlarının birlikte kullanıldığı desenli bikini modellerini tercih edebilirsiniz. Özellikle yüksek belli alt bikinisi bulunan modeller ile çok şık görünebilirsiniz. Desenli büyük beden bikini modelleri 2020 sezonunda vintage çizgileri de taşıyor. Boyundan bağlamalı yerine askılı sütyeni bulunan bikini modellerini tercih ederek vintage görüntüyü yakalayabilirsiniz. Ayrıca puantiyeli ya da şeritli modelleri de tercih edebilirsiniz.

Üzerinde çiçek desenleri bulunan siyah bikini modelleri ile bohem bir stil çizebilirsiniz. Bu bikini modelleri ile uygun renkteki kimono modellerini birlikte kullanabilirsiniz. Sahilde fazla kilolarınızı kapatmak istediğiniz anlarda kimonoları tercih edebilirsiniz. Üzerinde dikey şeritler bulunan askılı bikini modelleri ve yüksek belli alt bedeni bulunan bikini modelleri ile biraz daha zayıf görünebilirsiniz. Üst kısmı hareketli alt kısmı sade bikini modellerini tercih ederek çok daha hareketli ve enerjik bir görünüme sahip olabilirsiniz. Özellikle püsküllü bikiniler çok tercih ediliyor.

Desenli Büyük Beden Bikini Önerileri 2020

Renkli Büyük Beden Bikini Modelleri 2020

Pembe ve kırmızı renkli bikini modelleri de yeni sezonda çok tercih ediliyor. Göz alıcı canlı renkler dikkatleri kilolarınızdan uzaklaştırabilir. Kırmızı askılı bikini modelleri size Retro bir hava kazandırdığı için de tercih edebilirsiniz. İki renkli bikiniler de çok daha modern görünmek için tercih edilebilir. Farklı ve genç bir görünüm elde etmek isteyen hanımlar pembe ve mor tonlarındaki bikini modellerini tercih edebilirler. Son dönemlerde bu renklerin yanı sıra haki yeşili de çok tercih ediliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.