Moda Model

Büyük Beden Abiye Modelleri 2020

16.09.2019
1.038
Büyük Beden Abiye Modelleri 2020

Eskiden büyük beden hanımlar abiye elbise bulmakta çok zorluk yaşıyorlardı. Yaşlı gösteren abiye elbiselerin arasında kaybolup gidiyorlardı. Büyük beden abiye modelleri 2020 sezonunda çok daha renkli ve enerjik modellerden oluşuyor. Uzun boylu hanımlar kol kısımları dantelli A kesim siyah abiye elbiseleri tercih edebilirler. Özellikle özel bir davet ya da etkinlik için oldukça uygun bir elbise modeli diyebilirim. Bu elbiseyi gümüş rengi çanta ve ayakkabılar ile birlikte kombinleyerek çok şık görünebilirsiniz.

Büyük Beden Abiye Kombinleri

Renkli Büyük Beden Abiye Elbiseler 2020

Yeni sezonda çok daha dinamik ve genç renklerin çok kullanılacağını söylemiştim. Bu sezonun popüler rengi mor. Dantelli kısa abiye elbise modelleri ile çok daha genç görünebilirsiniz. Kare yaka yarım kollu dantelli abiye elbise modelleri ile çok modern görünebilirsiniz. Bebe mavisi büyük beden abiye modelleri 2020 sezonunda çok tercih ediliyor. Genç hanımlar ten rengi tüllü üzerinde dantel işlemler bulunan abiye elbise modellerini tercih edebilirler. Üst bedende dantelli işlemeler bulunduğu için saçlarınızı topuz yaptırabilir ve inci küpelerle kombinleyebilirsiniz.

Koyu yeşil renkli büyük beden abiye elbiseler de yeni sezonda çok tercih ediliyor. Özellikle taş işlemeli askıları bulunan elbise modellerini tercih edebilirsiniz. Uzun boylu hanımlar için oldukça uygun olan bu elbise modeli ile çok zarif görünebilirsiniz. Elbisenin yaka kısmı yeterince gösterişli olduğu için herhangi bir kolye takmanıza gerek yok. Küçük taşlı küpeleri takarak şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Orta yaşlı hanımlar düz kesim abiye elbiselerin üzerine tülden yapılmış yarım kollu hırka modellerini tercih edebilirler.

Büyük Beden Abiye Kombinleri 2020

Desenli Büyük Beden Abiye Modelleri 2020

Yeni sezonda biraz daha desenli abiye elbise modelleri tercih edebilirsiniz. Vintage bir görünüm için puantiye desenli abiye elbise modelllerini tercih edebilirsiniz. Özel davetlerde bu tür abiye elbiseler ile çok daha şık görünebilirsiniz. Beyaz renkli uzun abiye elbiseler de büyük beden hanımlar tarafından çok tercih ediliyor. Üst bedeni mavi desenli tül ile kaplanmış olan abiye elbise modelleri ile çok modern ve şık görünen kombinler oluşturabilirsiniz.

 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.