Moda Model

Büyük Beden Abiye Elbise Modelleri 2020

15.03.2020
845
Büyük Beden Abiye Elbise Modelleri 2020

Büyük Beden Abiye modelleri kilolu hanımlar için genellikle kurtarıcı niteliğindeki modellerle ön plana geliyor. Bu tarz modellerde koyu renklerin ön planda olduğu karşımıza gelir. Bu modeller arasında koyu renkler yanında aynı zamanda soft geçişlerin de yer aldığını görmek mümkün. Bu modeller hanımların kullanım alanlarını da arttırıyor. Farklı tasarımlar ve detaylarla süslenen modeller de dikkat çekici olabiliyor. Bu modellerin yanı sıra simli ve pullu detaylar da parlak kumaşlar gibi çok fazla tercih edilecek gibi duruyor.

Abiye modelleri kısa uzun fark etmeksizin birçok modeli içinde bulunduruyor. Büyük Beden Abiye modellerinde ise daha çok uzun modeller tercih ediliyor. Etek kısımlarında ya da üst kısmında sadece bir tarafta olmak üzere, taş, pul ya da sim gibi detaylarla renklendirilen modeller farklı birçok elbise türünde kullanılıyor. Askılı modeller için kalın askılı tarzda olanlar daha çok tercih edilmelidir. Bu şekilde değilse de yarım kol ya da hafif kolu olan modeller büyük bedende daha çok kullanılır.

Farklı modelleri olan abiye modeller aynı zamanda hanımların da beğenisini kazanacak türden olmalıdır. Bu modeller hanımların daha çok ilgisini çeker. Göğüs bölgesini küçük göstermek adına sıfır yaka, kolsuz model tercih edilebilir. Karın ve basen bölgesini zayıf göstermek için ise belden itibaren genişleyen bir model tercih edilebilir. bu şekilde tercihler yapıldığında siyah ya da koyu renk tercih etmek zorunda kalınmaz.

Büyük Beden Modası

Büyük beden abiyelerin diğer elbiselere göre büyük olması onların daha az model barındıracağı anlamına gelmez. Büyük beden abiyelerde diğer elbiselerde olan her özelliği bulmak mümkündür. Büyük beden abiyelerde kilolarını saklamak isteyen hanımlar için straplez modeller yerine daha çok askılı modeller tavsiye edilmektedir.

Büyük beden abiyelerde daha zayıf görünmek amacı ile korse ya da toparlayıcı iç çamaşırı gibi ürünleri kullanarak da elbiseleri giyebilirler. Bu şekilde daha fit bir görüntü sağlayarak elbisenin daha hoş görünmesi de mümkün olabilir. Ancak çok sıkıntıya girmemek kendi vücudumuzla barışık olmakta fayda var.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

Footer açıklama yazısı. Bu alan tema ayarlarından değiştirilebilmektedir.